Wishlist: Verner Panton stolica
Wishlist: Verner Panton stolica

Wishlist: Verner Panton stolica

Bratz lutkama smo odavno ukrali kratke majice, još kraće suknjice i platforme, a zaposlili smo i njihove šminkere. Ipak, nismo se tu zaustavili. Bratzcore filozofija zaposela je naše umove i prepredeno nas navela na implementiranje the girls with a passion for fashion mantre u gotovo svaki kutak vizuelnog izražavanja. Sledeća stanica – uređenje enterijera. Izgled unutrašnjeg prostora, baš kao i modni pravac koji smo odabrali, neretko predstavlja svojevrsnu ličnu kartu preferencija i interesovanja, kao i izraz našeg karaktera. Prema tome, ukoliko se (kao i mi) trenutno nalazite u Bratz eri, donosimo ultimativan komad nameštaja koji će se savršeno uklopiti u vašu (našu) izabranu estetiku – Verner Panton stolica.

@7space8

Verner Panton stolica

Stolica, klupa, glista pod nazivom „Phantom“, jedan je od ne toliko udobnih komada nameštaja čija svrha svakako zaobilazi praktičnost i dolazi direktno do „kul stolica (klupa, glista)“ doživljaja. Ono što Verner Panton (dekorativnu) stolicu čini pogodnom za uređivanje enterija zasnovanom na Bratz estetici jeste njena nekonvencialna silueta i ljubičasto-pink nijansa.

Let’s get serious

Iako nas futuristički dizajn vintage stolice Pantona asocira na Bratz enterijer, njegovo delanje umnogome je značajnije od puke vizualizacije popularnih lutaka sa početka milenijuma. Varner Panton važi za jednog od najznačajnijih danskih dizajnera nameštaja, a njegovim prepoznatljivim siluetama i inovativnin kreacijana u egzotičnim bojama popularnost ne jenjava.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori