Volimo Chia Cups šoljice sa personalizovanim detaljima
Volimo Chia Cups šoljice sa personalizovanim detaljima

Volimo Chia Cups šoljice sa
personalizovanim detaljima

Ispijanje kafe ili čaja većini nas je prvo što uradimo kako bismo lepo započeli dan. Omiljeni rituali postaju posebni kada svoj prvi topli napitak ispijamo iz unikatnih šoljica. Nemoguće je da se do sada niste upoznali sa preslatkim keramičkim Chia Cups šoljicama iza kojih stoji Filipa Sorko. Počela da ih izrađuje pre dve godine, a šoljice sa crnim tačkicama na beloj pozadini i sa pozlaćenim ručkicama, odmah su osvojile Instagram.

Osim divnog dizajna, ove šoljice krasi činjenica da je svaka od njih potpuno drugačija. Nijedna nije iste veličine, a svaka je manje ili više iskrivljena, sa gušćim ili ređim tačkicama, sa većom ili manjom ručkicom, što im daje posebnu vrednost. Chia šoljice vrlo su tražene od strane mnogih ljudi koji cene dobar dizajn i ručno izrađene proizvode, a sve se vrti oko kvaliteta i jedinstvenosti.

Chia Cups šoljice sa inicijalima

Za oko su nam zapele najfotogeničnije šoljice sa prvim slovom imena u zlatnoj boji. Reč je o detalju koji je kao stvoren za one koji polažu posebnu pažnju na estetiku posuđa. Ove personalizovane keramičke šoljice ručni su rad, a dostupna slova od A do Z pokrivaju sva imena, pa smo sigurni da ćete pronaći idealnu za sebe ili vama dragu osobu.

Ne sumnjamo da će vam svojom jednostavnošću, upečatljivosti i neodoljivim personaliovanim detaljem, izmamiti osmeh na lice svakog jutra. Ako želite da naručite ove posebne šoljice, predlažemo da požurite jer je potražnja velika, a to možete učiniti OVDE. Moramo da napomeno da od nedavno imaju mogućnost plaćanja pouzećem.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori