Uskoro stiže LEGO set po uzoru na kultnu seriju The Office
Uskoro stiže LEGO set po uzoru na kultnu seriju The Office

Uskoro stiže LEGO set po uzoru na
kultnu seriju The Office

Popularna humoristička serija The Office dobiće svoju LEGO varijantu. Michael, Jim, Pam, Dwight i ostali likovi iz najpopularnije kancelarije na svetu deo su novog LEGO The Office seta. U njemu će obožavatelji u smanjenom izdanju dobiti kancelarijske prostorije Dunder Mifflina.

Scena iz serije koja se prvi put emitovala od 2005. do 2013.

Lego je podstakao radoznalost svojom objavom na Instagramu. Naime uz citat iz serije i fotografiju Lego kockice zarobljene u žutom želeu aludirao je na šalu iz serije The Office, a nakon toga najavio i datum izlaska seta.

Gotovo deceniju nakon finala serije, potražnja za serijom i dalje je velika. The Office je serija snimana u stilu lažnog dokumentarca koji prati Stevea Carella kao šefa kompanije za distribuciju papira.

LEGO set sadrži više od 1000 delova, a fanove će sigurno oduševiti brojni detalji iz serije, poput Michaelove šoljice s natpisom World’s Best Boss ili pak Dwightove spajalice koje su se nekim slučajem našle u želeu.

Što se tiče figurica likova, u set je uključeno njih 15. Svi najpopularniji likovi su tu, iako nema, na primer, Erin, koja je bila jedna od važnijih likova u poslednjim sezonama. Takođe, nema ni Andyja, a iz LEGO-a su rekli da nije uključen u set jer je zauzet radom na svojim „menadžerskim veštinama“. U nastavku donosimo sneak peek u novi set.

The Office
LEGO
The Office
LEGO
The Office
LEGO
LEGO The Office
LEGO

Službeni datum izlaska seta jeste 1. oktobra kad će se moći naručiti na web-stranici. Jedva čekamo da slažemo set dok se prisećamo najsmešnijih scena iz serije.

Omiljene serije u LEGO varijanti

Ovo nije prvi da je Lego kreirao set neke kultne televizijske serije. U nastavku se prisećamo najdražih setova iz omiljenih nam TV serija.

Prijatelji

Godine 2019. Lego je izdao set Central Perk, njujorški kafić iz Prijatelja. Taj je set imao više od 1000 komada i uključivao je mini figure Rossa, Rachel, Chandlera, Monice, Joeyja, Phoebe i Gunthera. Zahvaljujući posebnom LEGO izdanju kojim je ovaj kultni tvorac igračaka proslavio 25. godišnjicu obožavanog američkog sitcoma Prijatelji, možete da se zabavite slaganjem jedne od najpoznatijih kulisa, prepune autentičnih detalja koji oživljavaju uspomene.

Oživeti tako možete središnji prostor za sedenje s kaučom, dve fotelje, dva mala stola i sto; uslužni dro s aparatom za kafu, šankom, blagajnom; pozornicu za muzičke izvedbe s trosedom te mnoštvo detalja poput tegla s kolačićima i stalaka za kišobrane.

Central Perk
LEGO
Prijatelji
LEGO

Seinfeld

Prošle godine LEGO je rekreirao set iz humorističke serije Seinfeld, po uzoru na stan Jerryja Seinfelda. Možda zvuči neverojatno, ali prva epizoda kultne humorističke serije Seinfeld  prikazana je 5. jula davne 1989. godine. Priča serije, odnosno priča o ničemu, kao i sasvim specifični humor i danas s lakoćom osvajaju neke nove generacije gledalaca, pa ne čudi što je lansiranje Seinfeld LEGO seta dočekano s opštim oduševljenjem obožavaoca. Set je dizajniran upravo u čast 32. godišnjice emitovanja. Uz Jerryja, Kramera, Georgea, Elaine i Newmana, možete slagati i ceo legendarni Jerryjev stan.

LEGO Seinfeld
LEGO
Seinfeld
LEGO

Stranger Things

Svi ljubitelji trenutno najpopularnije serije Stranger Things mogu se pridružiti načelniku Jimu Hopperu, Joyce Byers, Mikeu Wheeleru, Lucasu Sinclairu, Dustinu Hendersonu i Eleven dok istražuju misterizoni Upside Down i bore se protiv Demogorgona kako bi spasili Willa Byersa i čitav svijet. Ovo je ultimativni LEGO komplet za obožavatelje nagrađivane originalne Netflixove serije Stranger Things.

Možete menjati izgled kuće porodice Byers, od one u stvarnom svetu u model iz sveta Upside Down. Set uključuje i autentične detalje iz kuće porodice Byers, kao što su svetleći zid s abecedom i telefon u dnevnoj sobi, baš kao u seriji. Ovo je sjajan komplet za ponovno uživanje u pustolovinama rešavanja nadnaravne misterije u Hawkinsu.

Stranger Things
LEGO
Stranger Things 1
LEGO

Teorija velikog praska

Prepustite se svom unutrašnjem geniju i izgradite ovu LEGO verziju Leonardove i Sheldonove dnevne sobe kakva se može videti u hit američkom sitcomu The Big Bang Theory! S mnoštvo autentičnih detalja koji će zadovoljiti sve poklonike Teorije velikog praska i uključujući minifigure svih sedam glavnih likova iz serije: Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy i Bernadette.

Teorija velikog praska
LOGO

The Simpsons

Na samom kraju, izdvojili smo i jedan set inspirisan animiranom serijom. Svi ljubitelji Simpsona mogu rekreirati smešne scene iz humorističke animirane TV serije uz The Simpsons House. Pravo iz Springfielda, ovaj neverojatni model dolazi s mnoštvo detalja. Set uključuje kuću, odvojivu garažu, i terasu gde možete pronaći mnoštvo cool predmeta, uključujući roštilj, kolica i klima uređaj s ukrasom „Vlasništvo Neda Flandersa“. The Simpsons House savršen je kolekcionarski predmet za obožavatelje svih dobnih uzrasta. Uključuje 6 minifigura: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie i Ned Flanders.

LEGO Simpsoni
LEGO
LEGO The Simpsons
LEGO

Svojom kreativnošću LEGO nas uvek oduševi. Stoga s nestrpljenjem čekamo set koji ćemo sledeći slagati.

Foto: Instagram, LEGO

Učitati još
Zatvori