Pronašli smo najlepše dizajnirane društvene igre u Zara Home-u
Pronašli smo najlepše dizajnirane društvene igre u Zara Home-u

Pronašli smo najlepše dizajnirane
društvene igre u Zara Home-u

Među novitetima iz jesenje Zara Home kolekcije našu pažnju su privukle savršeno dizajnirane društvene igre. Vreme je da se odvojimo od telefona i bacimo na mozganje, real life socijalizaciju i fer plej. Takodje, sve ovo je napravljeno od, uglavnom, održivih materijala. Igramo se i čuvamo planetu.

Zara Home igre

Društvene igre Ne ljuti se čoveče, Iks Oks i Dama su strateške misaone igre, i dolaze u varijanti nacrta u kombinaciji sa platnenom pločom. Sama ploča služi i kao torba za spremanje figurica za igranje i dolazi opremljena patentnim zatvaračem i mašnom.

*Navedeni prizvodi nose oznaku ‘JOIN LIFE Care for water’, što znači da su proizvedeni i uz uštedu vode.

Zara Home igre

Igra Iks-Oks dolazi i u drugoj, manjoj varijanti, koja je pogodna za nošenje kada idete negde na put. Uz drvene figure, ona uključuje i pamučnu vrećicu za pakovanje i nošenje. U platnenoj torbici dolazi i Domino set od bukovog drveta.

Zara Home gre
Zara Home igre

Od bukovine napravljen je i set za igru Poveži 4, a ova old school misaona igra idealna je za decu. Na ovaj način možete pospešiti njihov način razmišljanja, ali ih istovremeno učiti šta je to fer plej.

Karte

Špil karata sa floralnim motivima, u koji smo se zaljubili na prvi pogled, nastao je u saradnji sa španskim brendom Heraclio Fournier – svetski poznatim proizvođačem karata. Postoji veliki broj igara koje uključuju karte, tako da su lepi špilovi karata must have u svakom domu. Da li ćete igrati remi sa decom ili komšijama, ili poker sa partnerom – it’s up to you.

 

Tekst je preuzet sa Journal.hr

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori