MIRA-ME je minimalistički blog prepun inspirativnih ideja

MIRA-ME je minimalistički blog
prepun inspirativnih ideja

Catarina Mira zasigurno je jedna od najzanimljivijih blogerki koje pratimo. Rođena Portugalka došla je pre desetak godina u London, gde je pronašla ljubav, ali i brojne strasti i hobije koje svakodnevno prenosi svojim pratiocima. Njen blog MIRA-ME i Instagram profil svakodnevno služe kao inspiracija pratiocima širom sveta.

Od beauty-ja, preko mode i fotografije, pa sve do enterijera i majčinstva, blog MIRA-ME mesto je najrazličitijih tema. Svaka njena objava i projekat propraćeni su korisnim savetima, kao i fotografijama koje su estetski zaista divne.

Pre dve godine postala je i ponosna vlasnica nekretnine u Londonu, a s pratiocima je tada podelila proces uređenja svog životnog prostora. Pažnju privlače i njene minimalističke, neretuširane fotografije, kao i jednostavan ali šik stil odevanja.

Catarina je pre nekoliko godina postala i majka, tako da se na blogu mogu pronaći i neki korisni saveti i njen pogled na to kako bi majčinstvo trebalo da izgleda.

Od dolaska u London, Catarina se okušala u brojnim sferama što se tiče posla, pa je tako svojevremeno zaplovila i u glumačke vode. Njen blog takođe je i mesto gde možete saznati korisne stvari kada je u pitanju saradnja s brendovima koju je ona tokom godina dovela do savršenstva.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori