A candle like no one – mirisna umetnost sveća sa Maisons Diptyque potpisom
A candle like no one – mirisna umetnost sveća sa Maisons Diptyque potpisom

A candle like no one – mirisna umetnost sveća sa Maisons Diptyque potpisom

Noviteta iz Diptyque sveta nikada na manjka. Ovog puta Maisons Diptyque Paris & London spojili su umetnost i mirise proslavljajući stogodišnjicu Villa Noailles prelepom izložbom koja je u nedelji za nama predstavljena u njihovom Ephemeral i tarajaće sve do 28. avgusta.

S tim u vezi, ukoliko vas put odvede u grad svetlosti ovo je destinacija koju ne bi trebalo da zaobiđete.

Maisons Diptyque Finest.

Kreator izložbe, Jean-Pierre Blanc, predstavlja radove deset perspektivnih francuskih umetnika, koji su prošle godine dobili priliku da kreiraju ukrase za velike sveće s mirisima Lilas i Romarin u čast stogodišnjice Villa Noailles. Ova ekskluzivna kolekcija dostupna je samo u Maisons Diptyque u Parizu i Londonu. Tu pored odabira sopstvenog primerka predstavljenog na izložbi možete kreirati i velike unikatne sveće po svom ukusu. Sve sveće izrađuju se u radionici porcelana Virebent koja pored mirisa, Diptyque estitiku prebacuje na stepenik više [ ako je to uopšte moguće ], davajući vam mogućnost da i sami ostavite pečat u popularnom francuskom brendu.

A candle like no one – kriliatica je kojom se kreativni tim iz Maisons Diptyque vodi. A nepregledni svet omiljenih mirisa pačulija, bergamota, ljiljana, jasmina, tuberose ovog puta obučen je u odela koja niti umetnosti povezuju upravo sa jedinstvenim Diptyque mirisnim iskustvom. Nama ne preostaje ništa drugo nego da vas kroz niz virtuelnih razglednica, bar za trenutak pošaljemo u Pariz. I to na izložbu koju će svi beauty meets aesthetic entuzijasti obožavati. A onima koje letnji putevi navedu u najromantičniji grad od svih ostavljamo i priliku da se iskupe za zakasneli Journal rođendanski poklon. Adresu beše znate?

ps. The sense of smell is the hair-trigger of memory.

Učitati još
Zatvori