Otvorena je prva Assouline radnja u Beogradu – donosimo sve o tome
Otvorena je prva Assouline radnja u Beogradu – donosimo sve o tome

Otvorena je prva Assouline radnja u
Beogradu – donosimo sve o tome

Renomirana francuska izdavačka kuća i prvi luksuzni brend posvećen kulturi i lifestyle-u, Assouline, otvorio je prvu radnju u Beogradu, smeštenu na prestižnoj lokaciji, u Galeriji. Tim povodom kompanije Midori i Assouline organizovali su grandiozno svečano otvaranje. Donosimo sve o tome.

|| Assouline. 

Assouline od svog osnivanja 1994. godine predano stvara jedinstvene knjige koje brižljivo kuriraju kulturno nasleđe iz celog sveta, kroz različite epohe. Njihov estetski izgled prelazi granice književnosti i podseća na prava umetnička dela. Uz kombinaciju spoljašnje estetike i literarne suštine, knjige iz Assouline-a savršen su aksesoar svakom životnom prostoru ili kućnoj biblioteci.

Svi ljubitelji knjiga, kolekcionari i poznavaoci umetnost, koje intrigiraju teme putovanja, mode, likovnih umetnosti, filma i dizajna, od sada imaju priliku da otkriju ekskluzivne naslove u Assouline radnji u Galeriji. Ove jedinstvene knjige omogućavaju čitaocima da putuju kroz mesta i vreme od Mikonosa do Marakeša, osnivanja Diora do palata Versaja, od obala Italije do avantura Jamesa Bonda, i ateljea Andyja Warhola.

Nudeći širok spektar proizvoda, od knjiga visokokvalitetne produkcije, do luksuznih poklona i prefenjenih dodataka za biblioteku, Assouline teži da redefiniše koncept istančanog i brižljivo kuriranog životnog prostora.

|| Grand opening.

Ova vrhunska dela, predstavljena na svečanom otvaranju u Galeriji, privukla su pažnju istaknutih domaćih predstavnika umetnosti, kulture i medija. Midori i Assouline s ponosom predstavljaju svoj prvi poduhvat u jugoistočnoj Evropi, radujući se pružanju otmenog iskustva ljubiteljima luksuza, umetnosti i knjiga na našim prostorima.

Povodom otvaranja prve Assouline radnje u Beogradu, kreativna direktorka koncepta Midori, Ivana Mrđa, izjavila je: ,,Ponosna sam na otvaranje prve radnje Assouline brenda u ovom delu Evrope i raduje me što su prepoznali potencijal našeg tržišta ’’, podsećajući sve pasionirane čitaoce da svoje naslove mogu nabaviti i online, na novom, oficijalnom sajtu midori.rs.

Foto: Midori @midori_belgrade

Učitati još
Zatvori