Add Horizons: Izložba koja nas vodi kroz deceniju autentičnih putovanja
Add Horizons: Izložba koja nas vodi kroz deceniju autentičnih putovanja

Add Horizons: Izložba koja nas vodi kroz
deceniju autentičnih putovanja

Ukoliko se nadjete u Beogradu ove i sledeće nedelje naš savet je da nikako, ni pod kojim izgovorom, ne propustite izložbu Add Horizons. Uroš Višekruna i Katarina Batuta Višekruna, poznatiji kao Hiishii studio, više od jedne decenije hrabro istražuju razne krajeve sveta i beleže uspomene. Ovaj put i mi možemo da zavirimo u deo njihovih putovanja i postanemo takozvani slepi putnik.

Hiishii studio
Hiishii studio
najava izložbe Add Horizons

Katarina i Uroš nas vode na 11 neverovatnih destinacija. Kroz svoju verziju sveta pozivaju publiku da zakorači u sasvim novu dimenziju doživaljaja prirode i putovanja. Poseban kuriozitet izložbe je činjenica da su fotografije rađene na velikim formatima i da svetle u mraku. Samim tim će ovo putovanje biti po svemu jedinstveno i posetiocima će, shodno specifičnom načinu izlaganja, pružiti nezaboravni vizuelni doživljaj.

Add Horizons izložba je pogled na svet u četiri oka. Autori lutaju i traže momente za pamćenje
Imate jedinstvenu priliku da uhvatite svoj trenutak, jer svako vidi nešto drugačije. Njih dvoje, sasvim sigurno.
Ovo nestvarno fotografsko iskustvo koje traje više od 15 godina sublimirano je na jednom mestu, pa ćete tako u samo jednom potezu moći da uživate u visoravni Tibeta, afričkim savanama, scenama u kojima dominiraju divlje životinje. Zatim, u pustinji Jordana, zanimljivim ljudima Burme, japanskoj mističnosti, kao i najskrivenijim mestima koja možda još niste uspeli da posetite u Srbiji.

Izložbu možete pogledati na lokaciji Silosi, u Beogradu, u periodu od 23. septembra do 03. oktobra ove godine.

Add horizons
Hiishii studio

Ukoliko želite da konstantno budete up to date sa svim putovanjima Katarine i Uroša, možete ih pratiti na njihovim instagram profilima.

Katarina Batuta Višekruna

Uroš Višekruna

Add Horizons
Hiishii studio
Hiishii studio
Add Horizons
Hiishii studio
Add Horizon
Hiishii studio

Foto: PR; Hiishii studio

Učitati još
Zatvori