Tri nova animirana crtana filma u našim bioskopima koja možete pogledati
Tri nova animirana crtana filma u našim bioskopima koja možete pogledati

Tri nova animirana crtana filma u našim
bioskopima koja možete pogledati

Mi smo veliki zaljubljenici u crtane filmove, posebno u momentima kada nam treba rasterećenja od sveta odraslih.

Ukoliko ste planirali svoju decu da odvedete u bioskop, savetujemo vam da se opustite i uživate u pričama koje, posebno nama odraslima, znače mnogo više.

Trenutno se u bioskopima puštaju: Asteriks i Obeliks– Srednje kraljevstvo, Avatar- Put do vode, Kikoriki- Već viđeno, Mačak u čizmama- Poslednja želja, Meda sa severa 4- Porodično putovanje, Neverovatni Moris, Priče iz skrivenog grada- Banda čupavih repova.

Mi smo danas odlučili da vam predstavimo tri animirana filma koja po našem mišljenju mogu da se dopadnu i vama samima i vašoj deci bacajući fokus na pouke iz filma.

Mačak u čizmama

Poslednja želja

Mačak u čizmama poznat nam je još dok smo kao mali slušali priču iz zbirke bajki braće Grim. Danas, priznajemo, ne čitamo bajke, ali i te kako volimo da se prisetimo omiljenih likova iz detinjstva. U ovom filmu, Mačku u čizmama ostaje još jedan život od devet koliko mačke imaju. Originalno, glas Mačku u čizmama pozajmljuje Antonio Banderas, a kako je i sam prokomentarisao jednom prilikom, ovo je film koji je svojim životnim poukama namenjen podjednako i odraslima.

Kako izgleda život Mačka u čizmama koji je otišao u penziju, saznajte zajedno sa svojim mališanima u bioskopu.

Promo instagram: @pussinboots

Meda sa Severa 4

Porodično putovanje

Ukoliko ste gledali Pikserovu, Priču o igračkama i Kako dresirati svog zmaja, red je da nastavite niz crtanih filmova autora Anthonya Bella i pružite šansu Medi sa severa. Ovog puta Meda sa severa odlazi u Kinu, međutim pre odlaska on ostaje bez svoje čuvene krune. Tada kreće čitava avantura Mede Norma i njegove porodice prijatelja.  Meda sa severa ima zadatak zajedno sa svima da povrati svoju krunu, kako ne bi nastala večna zima.

Film je u našim bioskopima od skoro, što ga čini potpuno svežom pričom na našem domaćem repertoaru.

Priče iz Skrivenog grada

Banda čupavih repova

Megi Digins, spasila je malu leteću vevericu. Od tog momenta ona postaje heroj Skrivenog grada i Super žena. Međutim, Megi se ideja o tome da postane super heroj uopšte ne dopada. Čupavi banditi su se ponovo pojavili i Skrivenom gradu je potrebna pomoć, a ko je bolji za to od Megi?

Kako bi postala pravi super heroj, Megi počinje da vežba svoje veštine i polako se priprema za čupave bandite.

Ovaj animirani film je toliko simpatičan i duhovit, da će vas navesti na to da se tokom čitavog trajanja smejete do iznemoglosti, a vaša deca će sigurno uživati u ovoj avanturi heroine Megi.

Promo instagram: @cineplexxrs

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori