The Tony Robbins podcast: Za one koji žele velike životne promene
The Tony Robbins podcast: Za one koji žele velike životne promene

The Tony Robbins podcast: Za one koji
žele velike životne promene

Koliko ste puta krenuli da menjate neke stvari i navike u svom životu, da bi na kraju odustali na samom početku? Ukoliko je vaš odgovor mnogo puta, imamo predlog podcasta koji bi možda mogao da vam pomogne u tome.

Kako i u samom naslovu stoji, pocast o kom govorimo jeste The Tony Robbins podcast koji je u svetu postao i te kako slušan od strane onih koji veruju da promena dolazi trudom i radom na sebi. Ono što možete očeivati od epizoda jeste raznovrsnost u obrađivanju tema, ali i neverovatni i zaista primenjivi saveti koji bi mogli da vam pomognu da promenite svoj život u pozitivnom smeru.

Ko je Tony Robbins

Tony je američki glumac, coach i motivacioni govornik. Poznat je po svojim self help knjiškim izdanjima pod nazivom Unlimited power i Awaken the Gaint Within. Obe knjige, kao i njegovi poduhvati, naišli su na veliku podršku američke i svetske publike.

Njegova celokupna životna iskustva i okolnosti u kojima je odrastao i živeo, pomogla su mu da danas bude jedan od uticajnijih govornika na svetu. Ukoliko odlučite da ga poslušate, saznaćete tačno i kako.

Bitno je istaći da je Tony još davne 1991. osnovao dobrotvornu fondaciju koja pruža pomoć mladima, beskućnicima, gladnima i starijima. Do danas fondacija pomaže ugroženima. Sam je poznat i po svojim ličnim donacijama, velikom humanitarnom radu, a u podcastu koji trenutno vodi pokušava da pomogne ljudima da započnu neke nove životne puteve.

Sve u svemu, reč je o jednoj pozitivnoj ličnosti sa puno dobrih namera.

O podcastu

Svaka epizoda podcasta The Tony Robbins podcast traje oko sat vremena. Teme koje možete očekivati vezuju se najviše za: poslovni uspeh, meditaciju, samoprihvatanje, mentalno i fizičko zdravlje, ishranu i mnoge druge bitne živote aspekte.

U kojoj god da ste trenutnoj životnoj fazi, verujemo da ćete uspeti da pronađete epizodu koja vas zanima, kao i da čujete konkretne savete koji bi mogli da vas inspirišu i pokrenu. Sa svojom živahnom energijom, gostima širokog spektra i ličnim motivacionim primerima, Tony zaita zaslužuje da dobije šansu i kod vas.

Ako ne znate odakle da krenete, preporučujemo vam epizodu pod nazivom: Your success is 80% psyhology, u kojoj možete steći uvid u to šta nas najviše blokira da ostvarimo sve svoje željene ciljeve.

Ukoliko do sada nismo supeli da vas ubedimo da poslušate bar neku od epizoda, savetujemo vam da za sam početak, zapratite poznatog govornika na Instagramu i u njegovim kratkim videima prilagođenim mreži ukratko osetite način njgovog razmišljanja.

Sa obzirom na to da Tony Robbins na svom nalogu broji čak 6,4 miliona pratilaca, jasno vam je da njegove reči zaista imaju veliko značenje kod ljudi širom sveta.

Kada je reč o našem ličnom utisku, sama činjenica da smo u moru podcasta izdvojili Tony Robbinsa, znači da su njegove reči uspele da prodru i do nas samih.

Više predloga podcasta pronađite ovde.

Foto: Intagram; Pexels

Učitati još
Zatvori