Rihanna navodno u pripremama za ozbiljan dokumentarac
Rihanna navodno u pripremama za ozbiljan dokumentarac

Rihanna navodno u pripremama za
ozbiljan dokumentarac

Iako nije zvanično potvrdjeno, priča se da Rihanna sprema ozbiljan dokumentarac. Njen muzički comeback desio se u vidu pesme „Lift me up“, koja se nalazi na soundtracku filma „Wakanda Forever“.

Takodje, Rihanna će nastupati 12. februara sledeće godine na poluvremenu Super Bowl-a, a pripreme su već u toku. Dok se mi pitamo koje će se pesme naći u okviru setliste, pevačicin tim razmišlja kako da dokumentuje ceo proces priprema.

Iako još nije potvrdjeno, navodno bi iza produkcije stao Apple Music. Dokumentarni film bi obuhvatio njene tonske i koreografske probe, sastanke, kao i finalne fitinge za kostim. Sa druge strane, na ovaj način bi se prikazalo i kako se snalazi u ulozi mame dok istovremeno balansira povratak na muzičku scenu.

Dokumentarac dolazi u pravom momentu, jer Rihanna u okviru svog muzičkog legacy-ja želi da ostavi uspomenu na pripreme za ovaj veliki dogadjaj. Ono što joj takodje ide u prilog je to da je se publika poprilično uželela, a i mi smo se umorili od replay snimaka njenih starih nastupa. Ukoliko ste njen veliki fan, a nekako vam je promakao njen nastup na Hackney festivalu, odmah ispravite taj propust.

 

Rihanna je performer koji se uvek oslanja na spontanost, za razliku od Beyonce koja svoju koreografiju zna u milisekundu. Šta će nam sve prirediti za Super Bowl Halftime show ostaje da vidimo 12. februara.

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori