Zvanično je: Dobijamo Rihannin dokumentarac
Zvanično je: Dobijamo Rihannin dokumentarac

Zvanično je: Dobijamo
Rihannin dokumentarac

Edited 13.1.2023. 

Zvanično je potvrđeno da nam Rihanna sprema ozbilja dokumentarac, koji je kako navode, završen i samo čeka pevačicin amin. Međutim, kako reditelj dokumentarca Peter Berg navodi, do sada je dokumentarac imao brojne ispravke i dodatke od strane pevačice, stoga, nije sigurno kada će ceo proces biti finalizovan.

Njen muzički comeback desio se u vidu pesme „Lift me up“, koja se nalazi na soundtracku filma „Wakanda Forever“. Takođe, Rihanna će nastupati 12. februara sledeće godine na poluvremenu Super Bowl-a, a pripreme su već u toku. Dok se mi pitamo koje će se pesme naći u okviru setliste, pevačicin tim razmišlja kako da dokumentuje ceo proces priprema što će se, nadamo se, naći u dokumentarcu.

Kada sve bude spremno i odobreno, dokumentarac će biti dostupan na Amazon Prime Video platformi. Rečeno je da je u pripremu dokumentarog filma ušlo 1000 sati snimanja i dokumentovanja Rihanne karijere i njenog sverastućeg uspeha. Sa druge strane, na ovaj način bi se prikazalo i kako se snalazi u ulozi mame dok istovremeno balansira povratak na muzičku scenu.

Dokumentarac dolazi u pravom momentu, jer Rihanna u okviru svog muzičkog legacy-ja želi da ostavi uspomenu na pripreme za ovaj veliki dogadjaj. Ono što joj takodje ide u prilog je to da je se publika poprilično uželela, a i mi smo se umorili od replay snimaka njenih starih nastupa. Ukoliko ste njen veliki fan, a nekako vam je promakao njen nastup na Hackney festivalu, odmah ispravite taj propust.

 

Rihanna je performer koji se uvek oslanja na spontanost, za razliku od Beyonce koja svoju koreografiju zna u milisekundu. Šta će nam sve prirediti za Super Bowl Halftime show ostaje da vidimo 12. februara.

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori