Open air bioskop na Sava Promenadi ovog vikenda u znaku drame i misterije
Open air bioskop na Sava Promenadi ovog vikenda u znaku drame i misterije

Open air bioskop na Sava Promenadi ovog
vikenda u znaku drame i misterije

Volite li klasične filmske drame sa primesama romantike? Ljubitelj ste filmova u crno-beloj produkciji? Čitali ste Agatu Kristi i čuli ste za legendarnog detetkiva Herkula Poaroa? Ukoliko je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda ovog petka i subote morate obavezno doći ispred Galerije! Predivan bioskop pod vedrim nebom sprema vam dva velika filmska hita u kojima ćete sigurno uživati.

Petak, 29. jul – Casablanca

Prvog dana sedmog filmskog vikenda u okviru Admiral Open Air Cinema, u petak, 29. jula, na velikom platnu na Sava Promenadi emitovaće se, prema oceni IMDb-a, jedan od najboljih filmova svih vremena. Holivudski klasik i kultna romantična drama sa Hemfrijem Bogartom i Ingrid Bergman u glavnim ulogama – Kazablanka.

U trenutku kada je film Kazablanka bio sniman, niko nije mislio da prave bilo kakav izuzetan film. U tom trenutku, on je bio samo još jedan Warner Bros. film, iako je jasno da je glumačka postava bila svakako sve samo ne obična. Međutim, snimljen je malim budžetom i izdat sa niskim očekivanjima, a činjenicu da će biti smatran jednim od najpopularnijih filmova ikad napravljenih niko nije ni predpostavljao.

Subota 20. jul – Murder on the Orient Express

Drugi dan rezervisan je za ljubitelje detektivskih romana Agate Kristi. Na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći ćete da pogledte mistični triler film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ u kome čuveni detektiv Herkul Poaro pokušava da razreši jednu od najuzbudljivijih misterija svih vremena.

Prepun misterioznih događanja, dobrog humora i izvrsnog glumačkog ansambla, Ubistvo u Orijent ekspresu je definitivno intrigantno filmsko ostvarenje vredno gledanja.

Open air bioskop se ovog leta ne propušta

Mnoštvo je dobrih razloga da tople letnje večeri provedete gledajući najkvalitetnije filmove udobno smešteni u ležaljkama i lazy bag-ovima. Instalirajte aplikaciju Listen Everywhere za uživanje u najboljem zvuku, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se magiji velikog filmskog platna.

Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će sve projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema biti emitovane sa početkom u 21.30. Najbolje od svega je što je ulaz za sve posetioce besplatan!

Učitati još
Zatvori