Vodimo vas u prodavnicu gramofonskih ploča Yugovinyl
Vodimo vas u prodavnicu gramofonskih ploča Yugovinyl

Vodimo vas u prodavnicu
gramofonskih ploča Yugovinyl

Cetinjska 15 je nezaobilazno mesto svih Beograđana koji su ljubitelji dobre muzike i svega retro. I to sa dobrim razlogom. Tamo se nalazi prodavnica gramofonskih ploča koja je pravi raritet i sveto mesto svih kolekcionara – Yugovinyl.

Iako je Yugovinyl specijalizovan za prodaju retkih gramofonskih ploča sa prostora bivše Jugoslavije, u svojoj ponudi ima preko 20 hiljada lp i single ploča i veliku količinu originalnih i licencnih presovanja. Nije važno da li tražite ploču nemačkog folk psihodeličnog benda, indijsku disco-džez pevačicu iz 80ih, ili bilo šta između. Šanse su, ovde ćete naći to što tražite.

@yugovinyl
@yugovinyl
@yugovinyl

Yugovinyl prodavnica ploča kao nijedna druga

Osim njihove zavidne kolekcije najrazličitijih imena muzičke industrije, Yugovinyl nije radnja koja nudi samo prodaju kao i otkup gramofonskih ploča. Dok prelistavate ploče koje gotovo da nemaju kraja, uvek se u samoj radnji vrti neka odabrana vinil ploča.

Međutim, ovo nije mesto kroz koje užurbano prođete. Ovde nakon istraživanja beskonačnih naslova koji se nalaze na ovim policama, možete da sednete na kafu, ili pivo, i uživate u jedinstvenom ambijentu koji možete naći samo u Cetinjskoj.

@yugovinyl
@yugovinyl

Journal pick 

Mi smo malo pročačkali redove i redove gramofonskih ploča ove radnje, i pronašli nekoliko njih koje bismo rado imali u ličnoj kolekciji i puštali u svojim sobama tokom kišnih dana poput današnjeg.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori