Vikend vodič: Nova godina u Beogradu
Vikend vodič: Nova godina u Beogradu

Vikend vodič: Nova godina u Beogradu

Donosimo pregled muzičkih dešavanja i žurki za period od 29.12. do 31.12. kada je reč o klubovima u Beogradu. Svi znamo da decembar u Beogradu donosi najluđe žurke, posebno kada je reč o onima uoči Nove godine. U ovom vodiču izvodili smo mesta na kojima se može čuti kvalitetna muzika, a na kojima je provod, ne samo po našem mišljenju uvek zagarantovan kao i ispraćaj 2023. godine.

pexels
pexels
pexels
pexels

LIFT, Zaokret, Sprat

Oni koji Cetinjsku posmatraju kao svoj drugi dom, ukoliko se uzme u obzir broj sati koji provedu u ovom delu grada, simbolično mogu da proslave i novogodišnje praznike na ovom mestu. Mi preporučujemo Lift u kom će se okupiti neki od najpopularnijih DJ-eva iz Beograda. Sve to u cilju kreiranja najboljeg novogodišnjeg dočeka, bar u ovom delu grada. Ukoliko niste nabavili karte do sada, naš je savet da to učinite što pre. Verujemo da će upravo ovde da se dogodi muzički vrhunac. Nova godina u Liftu, Zaokretu i Spratu provućiće vas kroz time machine.

Drugstore, Karmakoma, Dim

U slučaju da želite da obiđete više lokacija koje su obeležile ovogodišnji klabing, još jedna idealna ponuda uključuje Drugstore, Karmakoma i Dim klub. Ukoliko nas pitate, ovo je definitivno jedan od boljih načina da se prisetite starih uspomena i kreirate nove. Takođe, dobro poznata ekipa DJ-eva biće zadužena za provod koji sigurno nećete zaboraviti. Karte su odavno u prodaji, a mi imamo informacije da ih je ostalo još veoma malo.

20/44

Najpopularniji noćni klub u Beogradu, 31.12. i 01.12. biće rezervisan za imena koja su obeležila godinu. Šćepa i Luton će se pobrinuti za to da u novu godinu užemo sa osmehom i žarom. Za njiima, energiju nastavlja da održava Kristijan Molnar. Dakle, ukoliko ste baš u raspoloženju slavlja i zapaljive energije, onda je brod vaša destinacija. Bilo da se odlučite za 31. ili 1., verujemo da ćete sa broda 20/44 izaći zadovoljni. Kao i u prethodnom slučaju, broj karata je ograničen i nema ih još mnogo! Nova godina u ovom klubu ne može biti greška.

KULT

Klub Kult takođe je izašao sa svojim planom od 29.12. do 01.01., a plan je da ne planiraju da stanu. Uz najbolje domaće DJ-eve, publika će imati priliku da uživa u kvalitetnom house-u puna četiri dana. Mi svakako preporučujemo da ispratite Marka Nastića, koji će ovog petka otvoriti prazničnu sezonu u ovom klubu. Ukoliko ste ljubitelj Kulta, onda vam neće biti problem da se odlučite na kom mestu dočekujete ponoć.

Silosi

Definitivno žurka koju ne bi trebalo propustiti ukoliko ste ljubitelj Une Senić i njenih Full Moon žurki. Ovog petka u Silosima verujemo da će napraviti nastup za pamćenje. U slučaju da želite da pamtite kvalitetna muzilka ikustva, vi se potrudite da budete u prvim redovima za dobro poznatim DJ pultom Silosa. Vidimo se na poslednjem Full moon plesu u 2023. godini!

KC Grad

Ljubitelji dva mlada DJ-a iz Beograda, Matkeca i Drilla već su obezbedili svoje karte za novogodišnji nastup u KC Gradu. Ukoliko do sada niste imali prilike da čujete za njih, reč je o mladićima koji kombinuju rep, grime-a, breakbeat i drum and bass. Malo je onih koji zaista umeju da cene ove žanrove, no, ukoliko ste među njima, verujemo da za vas ne postoji bolji muzički program. Karte su puštene u prodaju, a 31. decembar i Nova godina se već željno isčekuju u kultnom KC Gradu. 

kacgrad
@kcgrad
Učitati još
Zatvori