Tri događaja ove nedelje u Beogradu koja ne propuštamo
Tri događaja ove nedelje u Beogradu koja ne propuštamo

Tri događaja ove nedelje u
Beogradu koja ne propuštamo

Polako se bližimo kraju još jednog meseca, Bikovi su proslavili svoje rođendane i polako dolaze na red Blizanci. A šta je karakteristično za ovaj znak u horoskopu. Odgovor je veoma, veoma laganzabava. Ukoliko planirate da period Blizanaca provedete u skladu sa njihovom ličnošću, lepršavo i kreativno, ovo su mesta koja biste definitivno trebali obići ove nedelje!

Club Drugstore

Otvaramo bašte svuda… Nema koju do sada nismo overili kada je reč o Beogradu. Tako će biti i sa Drugstore baštom koja se 27. maja otvara zvanično kada u to ime nastupaju Tripeo (NL), Rusmir, Cosmic G, Stellarcompanion. Kome se posebno radujemo, nećemo vam otkriti jer nije etički, ali recimo da znamo da nas u subotu očekuje odlično vreme što implicira ujedno i odlično iskorišćen potencijal ove baštice. Ukoliko ste ipak subotu rezervisali za neki dugi provod, Drugstor posetite u petak kada vas očekuje spoj Lutona i Šćepinih vragolija za DJ pultom. Što bi se reklo, za svakoga po nešto!

20/44

Organizacija kluba 20/44 ozbiljno shvata svoj zadatak. Od otvaranja sezone prave sve bolje i bolje žurke. Zanima nas, šta li nas tek sve očekuje tokom leta? Ako neko zna odgovor, bili bismo zahvali ako bi ga podelio sa nama. Ove nedelje, biće velika konkurencija svim ostalim klubovima u gradu. Zašto? Pa zato što se na binu penju DJ Brka i Tomislav Grujić. Obojicu nismo imali prilike da čujemo od prošlog leta, zato momci, unapred vas pozdravljamo i definitivno se gledamo ovog vikenda. Subota će ove nedelje na najpoznatijem brodiću u Evropi (po našem skromnom mišenju) biti jedna od boljih ove godine!

Velvet (fucking PROMO) festival

Prvo, ovo fucking smo mi dodali kako bismo dočarali sreću koja se u nama krčka kako smo sve bliže Velvet festivalu koji će se održati u periodu od 29.6. do 2.7.2023. Više o samom muzičkom festivalu u Hrvatskoj na ostrvu Krk, izvođačima (kojih će ove godine biti preko 40 na tri stejdža) i ulaznicama možete pronaći na njihovom instagram nalogu ILI na njihovoj PROMO žurki ove nedelje u Zaokretu & Spratu u Cetinjskoj. Uzbuđenje se pojačava kao i stepeni u zadnjih nekoliko dana koji nagoveštavaju da je vreme za leto, muziku, festivale i sunce.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori