U susret beogradskom koncertu, Tijana Bogićević predstavila novu pesmu i spot – donosimo detalje
U susret beogradskom koncertu, Tijana Bogićević predstavila novu pesmu i spot – donosimo detalje

U susret beogradskom koncertu, Tijana Bogićević predstavila novu pesmu i spot – donosimo detalje

Tijana Bogićević nastupiće 18. februara u mts Dvorani. Koncert je rasprodat, a pred druženje sa beogradskom publikom, pevačica je objavila singl naziva Kad odem. Tijana je prethodno ekskluzivno za Journal otkrila detalje novog singla kojim će ujedno najaviti početak rada na trećem studijskom albumu. Muzički novitet popularne pevačice predstavljen je neposredno pred obeležavanje Dana zaljubljenih, a balada je dobila i ekranizaciju. Sve o tome donosimo u nastavku.

Kad odem

Kad odem snažna je pop balada koju je napisala i komponovala Hristina Vuković, dok aranžman potpisuje makedonski producent Darko Dimitrov. Upečatljive gitarske deonice na pesmi odsvirala je Tijanina dugogodišnja saradnica i jedna od naših najpoznatijih kompozitorki, Aleksandra Sara Milutinović.

Pesma donosi novu energiju, s obzirom na to da ju je pisala devojka sa kojom nisam do sada sarađivala. Hristina je izuzetno talentovana kantautorka koja zapravo piše pesme za sebe, a mislim da je ovo prva pesma koju je ustupila nekom drugom i zahvalna sam joj na tome. U pitanju je vrlo emotivna pesma. Jedna od onih balada koje izazovu snažne emocije pri prvom slušanju, otkrila je Tijana Bogićević prethodno za Journal. 

Tijana Bogićević

Dinamika crvene

Pesmu prati i umetnički video spot koji je objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Tijane Bogićević. Režiju spota potpisuju Veljko Lalović i Danilo Pantović, koji stoje iza brojnih video ostvarenja iz sveta mode i muzike. Video u minimalističkom ambijentu prati narativ pesme, a dinamika je postignuta smenjivanjem crno-belih kadrova i onih u kojima dominira crvena boja. Poznato je da je Tijana Bogićević kredibilitet kod publike izgradila pažljivim odabirom numera i saradnika, te da u njenom dosadašnjem muzičkom opusu dominiraju balade. Pesma Kad odem nastavlja niz emotivnih stihova i interpretacije u njenom prepoznatljivom izrazu, ovog puta osveženog novom energijom autorke Hristine Vuković. Poslušajte kako zvuči.

Foto: Veljko Lalović

Učitati još
Zatvori