Thirty seconds to Mars: Jared Leto dolazi u Beograd ovog oktobra
Thirty seconds to Mars: Jared Leto dolazi u Beograd ovog oktobra

Thirty seconds to Mars: Jared Leto
dolazi u Beograd ovog oktobra

Thirty seconds to Mars Belgrade

Američki glumac Jared Leto odavno je na Journal radaru, pre svega zbog svojih smelih modnih izbora, a ispratili smo i njegovu saradnju sa Mihanom Momosom, u kojoj nas je oduševio oversized plavim odelom.  Ovog puta, tema je pomalo drugačija.

Naime, popularni američki bend Thirty seconds to Mars na čelu sa istaknutim glumcem uskoro će oduševiti fanove u Srbiji. Grupa koju predvodi harizmatični frontmen Jared Leto, najavila je koncert koji će se održati 11. oktobra u Beogradskoj areni, obećavajući nezaboravno muzičko iskustvo.

Bend je uzbudljive vesti objavio na svom website-u, a ulaznice su uveliko u prodaji.

Thirty seconds to Mars, osnovan 1998. godine, brzo je osvojio svetsku publiku svojim jedinstvenim spojem alternativnog roka, elektronskih elemenata i emotivnih tekstova. Bend je postao poznat po hitovima poput The Kill, Closer to the Edge i From Yesterday. Ovi hitovi su stekli veliku popularnost i često se izvode na koncertima širom sveta.

Za fanove u Srbiji, koncert u Beogradu predstavlja priliku da dožive energiju i strast koju ovaj bend donosi. Očekuje se da će Thrity seconds to Mars izvesti svoje najveće hitove. Međutim, pretpostavljamo da će predstaviti pesme sa svog poslednjeg albuma koji je naišao na pozitivne reakcije kritike i publike.

Thirty seconds to Mars Jared Leto koncert u Beogradu
Jared Leto / profimedia

Thirty seconds to Mars: Jared Leto najavljuje koncert u Beogradu

Jared Leto je poznat i po svojoj glumačkoj karijeri koja mu je donela Oskara za ulogu u filmu Dallas Buyers Club. Takođe, prošle godine je objavio šesti studijski album It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day. Njegova harizma i prisustvo na bini obećavaju spektakularan koncertni doživljaj koji će dugo ostati u sećanju.

Za sve fanove koji žele da dožive jedinstvenu atmosferu koncerta Thrity seconds to Mars, 11. oktobar će biti datum koji se ne sme propustiti. Pripremite se za nezaboravnu noć punu energije, emocija i vrhunske muzike u srcu Beograda.

Foto: Jason Sheldon/Junction10/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia; Instagram: @jaredleto

Učitati još
Zatvori