Taylor Swift vladavina se nastavlja: Pevačica zauzela prvih 10 mesta na Billboard Hot 100 listi singlova
Taylor Swift vladavina se nastavlja: Pevačica zauzela prvih 10 mesta na Billboard Hot 100 listi singlova

Taylor Swift vladavina se nastavlja: Pevačica zauzela prvih 10 mesta na Billboard Hot 100 listi singlova

Taylor Swift vladavina se nastavlja a novi album samo je učvrstio njen status najveće globalne muzičke zvezde.

Prošlo je malo više od 7 dana kako je “The tortured poets demartment” zvanično izašao a Taylor je, sa novim pesmama, zauzela svih 10 prvih mesta na Billboard Hot 100 listi singlova i time oborila još jedan u nizu muzičkih rekorda.

Ovo je ujedno još jedan dokaz da nijedan ženski artist ne može da joj priđe po slušanosti i popularnosti, dok od muških izvođača jedino Drake potencijalno može da ugrozi njene impresivne Billboard rekorde.

Da ni ovaj album nije prošao bez skandala govori i činjenica da se danima vodila polemika da li je Taylor u jednoj pesmi potkačila Kim Kardashian koja je, sa svojim tadašnjim mužem, Taylor zamalo koštala karijere.

The Taylor reign

Pop senzacija prvobitno je izbacila album “The tortured poets department” sa 16 novih pesama, da bi odmah zatim izbacila i bonus TTPD album sa još 15 suprise traka. Fanovi su, naravno, sa oduševljenjem dočekali ovaj double album, a svaka od ovih pesama ušla je na ovonedeljnu Billboard TOP 100 listu singlova ( čak 14 njih zauzelo prvih 14 mesta celokupne liste).

Slične poduhvate i uspehe ostvario je i reper Drake, sa čak četiri albuma,  kao i Lil’ Baby, samo jedanput.

Taylor Swift i Travis Kelce ne dolaze na Met Galu

Pevačica i NFL igrač preskaču ovogodišnju Met Galu a razlog je više nego genijalan – ne žele da oduzmu pažnju svim ostalim zvanicama. Njihovi predstavnici za štampu objavili su da se par neće pojaviti na najvažnijem modnom događaju godine uprkos činjenici da su pozvani, te nećemo imati prilike da vidimo kako bi se stilizovali na zadatu temu – The Garden of Time.

Što se tiče pevačicinog stila modni stručnjaci su sigurno da bi ona mogla da izgleda mnogo modnije ali da to odbija jer je njen PR da uvek izgleda relatable, kao i da insistira da ima stilsku poveznicu sa svojim fanovima.

Učitati još
Zatvori