Severina se izvinjava što smo dugo čekali njen novi album – poslušajte dve pesme „Sorry” i „Metak”
Severina se izvinjava što smo dugo čekali njen novi album – poslušajte dve pesme „Sorry” i „Metak”

Severina se izvinjava što smo dugo čekali njen novi album – poslušajte dve pesme „Sorry” i „Metak”

Kako je nedavno i najavila, Severina je na svom YouTube kanalu objavila dve nove pesme. Reč je o pesmama Sorry i Metak koje se nalaze na A strani njenog novog albuma Sorry. Istoimena naslovna pesma Sorry, kao Metak, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dve, od ukupno pet novih pesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim nedeljama.

Ovoga puta, Severina teške note ostavlja u senci nekih prošlih vremena, čini se da okreće novi list i po uzoru na zlatno doba bezbrižne devojčice u prvi plan ističe ono po čemu je i najpoznatija, a to je dobra zabava i vajb. Album je plesni pop album i namenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspela sam, izjavila je Severina. U nastavku donosimo sve o novim pesmama i preslušavamo prve dve numere sa njenog novog albuma, koji iščekujemo.

Sorry Not Sorry

Spotovi za pesme Sorry i Metak od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cela A strana albuma Sorry od 04. jula biti dostupna na svim ostalim streaming platformama. Severina se na društvenim mrežama izvinila publici što je čekala dugo album, ali i onima koji smatraju da je njena pesma sa Nuccijem je mogla biti bolja.

Autor muzike, teksta i aranžmana na obe pesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i muzički producent kompletnog Severininog novog albuma. Spotove za ove dve numere potpisuje redatelj Nemanja Novaković. Dok iščekujemo sledeću nedelju kada je Severina najavila izlazak novih pesama i spotove za pesmu Nebo feat. Sandi i KIMMV te Pravda za ljubav i Sto stepeni feat. L’Amiral, preslušavamo u nastavku dve nove pesme.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Učitati još
Zatvori