Senida izbacila novi muzički projekat „Za tebe“
Senida izbacila novi muzički projekat „Za tebe“

Senida izbacila novi muzički
projekat „Za tebe“

Opijajuće melodije, metafizički stihovi i vokal koji nam čini trnce idilična su fuzija koju nam je još jednom lukavo servirala neprikosnovena umetnica i regionalna muzička vizionarka. Naime, Senida je izbacila dogoiščekivani muzički projekat Za tebe koji broji čak petnaest pesama. Od prve do poslednje pesme Senida priča svoju priču – intimnu, a buntovnu; emotivnu, a borbenu.

„Sve će to, tako spokojno
Da poteče kroz mrak u sećanju tvom.
Sve će to, preostalo
Da se vuče kô trag osećaja mog“ Beli Svemir

Muzički projekat Za tebe okupio je kreativni muzički milje, a Senida se od početka karijere drži proverenog recepta, te se upravo njeni dugogodišnji saradnici Anže Kacafura i Benjamin Krnetić potpisuju kao producenti i tekstopisci na čak jedanaest pesama. Takođe, na albumu su radila istaknuta imena poput Relje Milankovića Reksone, Bojane Vunturišević i Luke Jovanovića Luxoneea.

Muzički projekat Za tebe otelotvoren je u katarzičnom spotu za pesmu Dva prsta čiju režiju potpisuje izvanredni Ljubomir Stefanović koji je pre samo nekoliko meseci u intervjuu za Journal najavio upravo saradnju sa Senidom.

Preplitanje nekih prošlih vremena i neizbrisive tradicije sa futurističkim revoltom i neobuzdanom željom za slobodom upravo je još jedno Ljubbino upiranje prstom u izopačenu narav i nametnute društvene norme.

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori