Selena Gomez najavila novu pesmu “Single Soon” – znamo i kada izlazi
Selena Gomez najavila novu pesmu “Single Soon” – znamo i kada izlazi

Selena Gomez najavila novu pesmu “Single
Soon” – znamo i kada izlazi

Iako je poslednjih meseci pretežno zauzeta snimanjem uspešne serije Only Murders in the Building, Selena Gomez pronašla je vremena i da se posveti svojoj drugoj profesionalnoj ljubavi – muzici. Tako je na svojim društvenim mrežama najavila novi singl – a potencijalno i album. Pesma Single Soon izazi u petak, 25. avgusta.

Poslednjih godina, Selena Gomez posvetila se drugim poslovnim poduhvatima, pa je njena muzička karijera zapala u treći plan. Gomezova je pokrenula beauty brend Rare, koji svake godine beleži sve veće uspehe, te je razumnjivo zašto je pevačica i glumica odabrala da se najpre posveti njemu. Ipak, nakon kratke pauze, vraća se na scenu pomenutim singlom, ali i, sve je izvesnije, trećim studijskim albumom. Kako je napisala u svojoj Instagram objavi, SG3 još uvek nije finaliziran, ali zato pesma sa njega jeste, pa je Selena tako rešila da iznenadi fanove “savršenom pesmom za kraj leta”, kako je sama napisala.

Zanimljivo je da će u petak, 25. avgusta još jedna bivša Disney zvezda izbaciti novi singl. Nakon uspeha pesme Flowers i albuma Endless Summer Vacation, glumica i pevačica Miley Cyrus najavila je novu pesmu I Used to Be Young. Dve nekadašnje koleginice su čak putem Instagram story-ja iskazale podršku jedna drugoj povodom novih projekata, te pozvale fanove da tog dana poslušaju obe pesme.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori