Selena Gomez i njen novi dečko fotografisani na utakmici Lakersa – i izgledaju zaljubljeno
Selena Gomez i njen novi dečko fotografisani na utakmici Lakersa – i izgledaju zaljubljeno

Selena Gomez i njen novi dečko fotografisani na utakmici Lakersa – i izgledaju zaljubljeno

Tek što je izbacila pesmu I’ll be single soon, Selena Gomez nas je ipak obradovala vestima o novom dečku. Nakon brojnih zavrzlama i neuspelih romantičnih veza, izgleda da je Selena konačno pronašla dobrog dečka s obzirom na to da brojni medijski izvori tvrde kako se niko do sada nije ophodio prema njoj na način na koji to čini muzički producent Benny Blanco.

Zanimljivost jeste da upravo ti izvori tvrde i da je par u romantičnoj vezi već punih šest meseci, a ukoliko ste pratili njihove aktivnosti na društvenim mrežama shvatićete da su navodi najverovatnije istiniti. Podsetićemo vas da ga na Instagramu prati čak i Selenina mama, te da se jedno drugome neretko nalaze u sekciji za komentare. Nakon prvih zajedničkih fotografija koje su izazvale pometnju na društvenim mrežama, novi holivudski par upravo se pojavio na utakmici Lakersa. I izgledaju veoma zaljubljeno.

Selena&Benny

Benny Blanco i Selena Gomez imaju prilično dugu istoriju s obzirom na to da je on producirao pesmu Same Old Love iz 2015. Među zajedničkim projektima nalazi se i pesma I Can’t Get Enough koja je izašla pre samo dve godine. Reklo bi se da američka glumica i pevačica ima svoj tip, a ističemo još jednu zanimljivost kada je reč o njihovom romantičnom odnosu. Naime, Benny Blanco producirao je muziku i Seleninom nekadašnjem partneru oko kojeg se gotovo uvek dešava neka drama. Jasno je da je reč o Justinu Bieberu, a Benny je iste godine kada je izašla pesmu I Can’t Get Enough, radio sa Justinom na njegovom projektu Lonely.

U intervjuu koji je Benny Blanco dao još 2020. reklo bi se da je gotovo isprozivao Selenu Gomez pričajući o celebrity makeup brendovima, dok je u istom bespogovorno hvalio Biebera.

„Justin’s not one of those cookie-cutter pop artists. Like you know, they’re like, „This is my new single and here’s my makeup line“, rekao je Benny Blanco u intervjuu.

Benny Blanco

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori