Rosalía i Rauw Alejandro najavili su prvi zajednički EP
Rosalía i Rauw Alejandro najavili su prvi zajednički EP

Rosalía i Rauw Alejandro najavili
su prvi zajednički EP

Možda su Bad Bunny i Kendall Jenner par o kojem se trenutno dosta govori, ali Rosalía i Rauw Alejandro ipak ostaju naš omiljeni latino spoj. Španska umetnica i portorikanski izvođač nisu skrivali da su jedno drugom bili inspiracija za mnoge projekte, a ovog puta odlučili su da svoju ljubav ovekoveče upravo zajedničkim muzičkim poduhvatom. je naziv EP-a koji su najavili za 24. mart.

Kako su predstavili na svojim Instagram profilima, najavljeni EP će sadržati tri numere, naslovljene Beso, VampirosPromesa. Zvuk ovo dvoje izvođača u izvesnoj meri se razlikuje, zbog čega sa posebnim interesovanjem iščekujemo ovaj mini-album. Znamo i da Rosalía vešto eksperimentiše svojim muzičkim stilom, te da ne zazire od isprobavanja novih prava pa verujemo da je na pomolu još jedan inovativan poduhvat. Rauw Alejandro uglavnom se drži svog ustaljenog reggaeton zvuka, koji ga je i proslavio zahvaljujući pesmama kao što su Todo de Ti, ali i čestim projektima sa sunarodnikom, Bad Bunnyjem.

Za sada znamo i da će video spot za singl Vampiros sa najavljenog EP-a režirati Stillz. Sa radom reditelja verovatno su upoznati pratioci Bad Bunnyja i Lil Nas X-a. Ipak, poznat je i fanovima španske izvođačice, sa kojom je Stillz sarađivao na spotovima za pesmu Candy, ali i njenom TikTok live-u kojim je pre skoro tačno godinu dana predstavila svoj poslednji studijski album, Motomami. Da nije reč o tek bilo kakvom live-u govori činjenica da je pomenuto delo dobilo brojne nominacije, među njima i onu Grammy-ja za najbolji muzički film. Time je ovo postao i prvi TikTok video nominovan za ovu prestižnu nagradu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori