Reper NAV izbacio muzički projekat pod nazivom ‘Demons Protected by Angels’
Reper NAV izbacio muzički projekat pod nazivom ‘Demons Protected by Angels’

Reper NAV izbacio muzički projekat pod nazivom ‘Demons Protected by Angels’

Ništa nas više ne obraduje nego vest da je izašla nova pesma ili još bolje, dugoočekivani album. Nav, jedan od članova XO porodice, izbacio je muzički projekat pod nazivom Demons Protected by Angels. Ostvarenje kanadskog repera, tekstopisca i muzičkog producena broji čak devetnaest pesama i nekoliko imena sa svetske rep scene.

Nav kaže da je kroz muzički projekat Demons Protected by Angels naučio mnogo o sebi. Kako je album pripreman nakon karantina reper smatra da mu je to umnogome pomoglo da spozna sebe kako muzički, tako i karakterno. Nav je neposredno pred izbacivanje novog albuma, lansirao dva singla Never Sleep u saradnji sa  Travis Scottom i Wrong Decisions. Naslovna fotografija za projekat Demons Protected by Angels delo je nemačkog umetnika iz Erika Parkera.

Na muzičkom ostvarenju Demons Protected by Angels koje broji devetnaest pesama nalaze se imena najuticajnijih muzičara svetske hip hop scene – Travis Scott, Lil Baby, Don Toliver, Gunna, Future, Bryson Tiller, Babyface Ray, Lil Durk i Lil Uzi Vert. Rekli bismo da nam nedostaju saradnje sa kolegama kanadskog repera iz XO porodice kao što je The Weeknd i genijalni Belly.

Naziv albuma inspirisan je ni manje ni više nego džemperom koji je dizajnirao prijatelj mladog rep izvođača.

Nav se prvi put pojavljuje na muzičkoj sceni 2015. godine. Tada je producirao pesmu Back to Back koju izvodi, takođe kanadski reper, Drake. Međutim, pažnju mejnstrim publike dobija godinu dana kasnije nakon što je izbacio pesmu Myself. 

Učitati još
Zatvori