Pharrell Williams objavio je lineup svog festivala Something in the Water
Pharrell Williams objavio je lineup svog festivala Something in the Water

Pharrell Williams objavio je lineup svog
festivala Something in the Water

Još od 2019. godine u Virginia Beach-u jednom od najpopularnijih letovališta u Virginiji održava se festival Something in the Water. Popularni producent, pevač i tekstopisac Pharrell Williams osnivač je ovog festivalaLjubitelji muzičkih događaja i izvođača koji pretežno čine rep, elektronsku i  R’n’B scenu u velikom broju bili su posetioci ovog festivala prethodnih godina. Trenutno, ovaj festival je jedan od najpopularnijih muzičkih događaja u Americi.

Ove godine festival će se održati od 28-30 aprila, što vam daje nešto manje od mesec dana za organizaciju ukoliko planirate posetu. Lineup festivala je objavljen pre par sati. Neka od najvećih imena koja će se naći na ovogodišnjem festivalu su: Grace Jones, Clipse, Jazmine Sullivan, Yendry, Wu-Tang Clan i mnogi drugi.

Festival možete pratiti i na YouTube kanalu

Ukoliko vas zanimaju nastupi imena koja će ove godine biti deo festivala evo načina da ga ispratite. Mnogo je nas koji ne planiramo posetu Americi u ovom periodu, ali to ne znači da nećemo moći da uživamo u muzici. Iz organizacije festivala najavili su da će ove godine festival biti emitovan live na YouTube-u.

Ne ostaje vam ništa drugo nego da zapratite oficijalni kanal festivala dok ujedno uživate u prošlogodišnjem nastupu.

Gosti iznenađenja

Ukoliko ste već pregledali lineup ovogodišnjeg festivala verovatno ste primetili i najavu Pharrell’s Phriends. Reč je o specijalnim gostima koje će popularni umetnik dovesti na festival. Sve do održavanja festivala imena će ostati tajna, a ova pojava je već tradicija na festivalu.

Prošlogodišnji festival obeležili su nastupi popularnih muzičkih izvođača kao što su: Usher, Justin Timberlake, J Balvin i Calvin Harris.

Ako se uzme u obzir prošlogodišnja grupa izvođača i ovogodišnji nastupi šanse su da će Pharrell’s Phriends biti još bogatiji skup muzičara.

Humanitarni karakter festivala

Fetsival takođe ima za cilj da istakne male lokalne preduzetnike i pruži im mogućnost da se istaknu. Za vreme trajanja fetsivala njihovi projekti moći će da dođu do izražaja kod mnogobrojnih posetioca. Kako je Virginia Pharrellov rodni grad, njegova inicijativa za održavanjem festivala je svake godine bila usmerena u cilju poboljšanja položaja lokalne zajednice. Ove godine biće donirano više od 50.000 dolara lokalnim preduzetnicima za nadogradnju privatnog biznisa.

Učitati još
Zatvori