Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom poručuju – ponovo verujemo u ljubav
Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom poručuju – ponovo verujemo u ljubav

Peggy Gou i Lenny Kravitz novim singlom poručuju – ponovo verujemo u ljubav

Duo we didn’t think we needed!

Peggy Gou obeležila je minulo leto hit singlom “(It goes like)Nanana”, bez kojeg nije prošla nijedna žurka, ni zabava na otvorenom. Za jesen nam je pripremila novu pesmu “I believe in love again”, a gost na ovoj traci je niko drugi do legendarni Lenny Kravitz.

Očekuje se da će njen album izaći negde tokom sledeće godine, a ovaj single je mini uvod i warm up za celu muzičku eru koja nam dolazi, dok je Lenny takođe najavio svom album koji izlazi u prvom kvartalu 2024. godine.

Vraćaju veru u ljubav

Iako dolaze iz dva poptuno različita žanra, producentkinja Peggy Gou i rock’n’roll legenda Lenny Kravitz pronašli su način da spoje svoje energije, i to kroz pesmu “I believe in love again”. Cilj ove pesme je da zarazi sve slušaoce pozitivnom energijom i optimizmom, a sudar ovih muzičkih svetova ispostavio se kao genijalna ideja (iako još uvek ne znamo zapravo čija).

Peggy iza sebe ostavlja veoma uspešnu godinu

Ona je DJ i muzički producent iz Južne Koreje, a bazirana je u Berlinu. Postala je ekstremno popularna ove godine nakon singla “(It goes like)Nanana”, a ljubitelji elektronske muzike za nju znaju mnogo duže. Njen stan u Berlinu već dugo se nalazi na našoj interior crush listi, a njen stil i specifičan modni izraz izdvajaju je iz mase.

Iako je izgradila veoma uspešnu karijeru, pamtiće 2023. godinu koja ju je lansirala na mainstream scenu, donela joj je veliki vizibilitet i skoro 4.000.000 folovera na Instagramu sa kojima svakodnevno deli svoju muziku, ali i detalje iz života, kao i sa putovanja. Prisustvovala je i nekim visoko profilisanim modnim revijama, a složićemo se oko činjenice da njeno vreme tek dolazi.

Foto: Instagram / @peggygou_ / @lennykravitz

Učitati još
Zatvori