Nicki Minaj najavila je svoj dokumentarni serijal novim teaserom
Nicki Minaj najavila je svoj dokumentarni serijal novim teaserom

Nicki Minaj najavila je svoj
dokumentarni serijal novim teaserom

Calling all barbz, calling all barbz! Ovih dana Nicki Minaj odlučila je da iznova i iznova obraduje svoju armiju fanova informacijama o onome što ih u narednom periodu čeka, a najskorije je najavila svoj novi dokumentarni serijal koji uskoro izlazi. Samo nekoliko dana pre ovoga, objavila je da vraća Queen Radio, kao i da izlazi njen novi singl Freaky Girl. Dokumentarac Nicki u šest delova prikazaće razvoj karijere Nicki Minaj, od ranih dana do njene zaslužene titule kraljice repa.

@nickiminaj

They need rappers like me

Pink wig, thick a**, give em’ whip lash… and she did! Teaser za ovaj dokumentarac objavila je sinoć kasno u noć na svojim društvenim mrežama, čime je, očekivano, izazvala prilične reakcije svojih vernih fanova. Trejler za Nicki počinje klipom mlade Minaj koja repuje i priseća se njenog starta u muzičkom svetu. Čujemo je kako kaže: „Ženski reperi nisu baš bili na listi u to vreme. Borim se za devojke koje nikada nisu mislile da mogu da pobede.”

„Neke stvari su tako lične da je to zastrašujuće. Ovo će biti kao ništa što ste ranije videli i potrebno mi je da se njime postupa pažljivo.“ – Nicki Minaj o dokumentarcu

 

Nepokolebljiva Nicki

Osim što je jedna od najistaknutijih ličnosti u muzici, Nicki Minaj se etablirala kao žena koja je neustrašiva pred izazovima. Pre nekoliko godina, svedočili smo nečemu što nam je možda poznato kao Nicki Hate Train – trend koji je prošao kroz muzičku industriju kao konstantni napadi na Nickinu ličnost i karijeru.

Stan twitter je to uzeo pod svoje gde su njeni verni fanovi aka The barbz neumorno branili svoju miljenicu sve dok se trend nije zaustavio. I na to imamo samo da kažemo, thank you for your service! Naravno, mnogo više od toga potrebno je da se uzdrma ličnost Nicki Minaj, i njena neosporiva titula kraljice repa i dalje stoji čvrsto.

@nickiminaj

Queen Radio

Počevši od avgusta 2018. godine, Queen Radio je bila emisija koja je nastala kao promocija Nickinog 4. istoimenog studijskog albuma Queen, i debitovala je dan pre objavljivanja. Tu se Nicki upuštala u nefiltriran razgovor i šale sa svojim fanovima, uz to što je redovno dovodila specijalne goste u svoje emisije kao što su Alicia Keys, Ariana Grande i Tyga.

Povratak Queen radija 11. avgusta, objavljivanje singla Freaky Girl 12. avgusta i predstojeći dokumentarni serijal. Možemo reći da je Nicki Minaj ozbiljno odlučila da njeni fanovin ovo leto imaju potpuno hot girl summer iskustvo.

Učitati još
Zatvori