Pop duet na koji se čekalo: Nevena Božović i Boris Režak predstavili pesmu „Laž“- poslušajte je među prvima
Pop duet na koji se čekalo: Nevena Božović i Boris Režak predstavili pesmu „Laž“- poslušajte je među prvima

Pop duet na koji se čekalo: Nevena Božović i Boris Režak predstavili pesmu „Laž“- poslušajte je među prvima

Muzičke saradnje su uvek poželjne na regionalnoj sceni, privlače pažnju i nailaze na sjajan odziv publike. Sinergija vokala i emocija neretko rezultira numerom o kojoj se dugo priča, te koja ostavi dubok trag na muzičkoj sceni. Ovog puta, novitet dolazi u vidu dva sjajna vokala – Nevene Božović i Borisa Režaka. Reč je o duetu Laž koji je premijerno predstavljen na oficijelnom YouTube kanalu Magic Records-a. U nastavku, donosimo detalje.

Laž

Duet Laž okupio je umetnike sjajnih vokala, koji su dali upečatljivu i iskrenu interpretaciju. Boris Režak je autor muzike, dok je koautor teksta sa Nikolom Raonićem. Aranžman potpisuje Mahir Sarihodžić, jedan od najplodonosnijih producenata, kompozitora i aranžera u regionu. Pesma je dobila i ekranzaciju iza koje stoji reditelj Goran Kovačić.

Saradnja na koju se dugo čekalo

Pesma „Laž“ je nastala još pre par godina i pisao sam je za sebe. Posle Neveninog poziva da radimo duet promenio sam joj prvobitnu namenu. Pre ove pesme smo pokušavali da nađemo neku koja i njoj i meni leži pa smo došli na ideju da tekst ove pesme prilagodimo i ženskom vokalu. Na kraju smo dobili odličan rezultat i kvalitetnu pesmu. Pesma je o obostranoj prevari i izdaji partnera, ali ako se malo udubite shvatite da je to priča uopštena o društvu. Laž je postala normalizovana i često se svima omakne, bila ona mala ili velika. Ljudi uglavnom ne umeju da cene ono što imaju i što im se nalazi ispred nosa, već olako ispuštaju dobre stvari takoreći bacajući ih u blato zarad kratkog zadovoljstva, statusa i sličnih prolaznih stvari… Mnogo toga danas se zasniva na lažima i lažnim odnosima, sve se vrti oko interesa. Nevenina i moja saradnja proizilazi iz iskrene želje za stvaranjem dobre muzike i da nju delimo sa ljudima, izjavio je Boris Režak. Istakao je i da mu je drago što je snimio duet sa Nevenom, svojom dragom koleginicom koju veoma ceni i poštuje.

Nevena Božović

Kada sam razmišljala o tome kakav duet želim da imam u svojoj karijeri, pre svega mi je bilo važno da to bude pesma u koju ću zaista verovati.

I na obostrano zadovoljstvo

Nevena Božović važi za jednu od najperspektivnijih mladih umetnica na domaćoj muzičkoj sceni. Poznato je da Nevena neguje pop zvuk i autentičnu interpretaciju. Zbog toga ne čudi što je upravo Boris Režak bio izbor kolege sa kojim će snimiti duet.

Kada sam razmišljala o tome kakav duet želim da imam u svojoj karijeri, pre svega mi je bilo važno da to bude pesma u koju ću zaista verovati, a kolega da bude čiji rad cenim i pratim. To je upravo Boris Režak, koji godinama unazad važi za jednog od najboljih muških vokala na ovim prostorima. Ovo je slobodno mogu reći jedna lagana, pozitivna priča i saradnja na koju sam ponosna, sugerisala je.

Nakon dueta i koncert

Pored nove pesme, Boris je i najavio dugoočekivani beogradski koncert. Koncert je zakazan 5. novembra u mts Dvorani.

Srećan sam što pored ove lepe pesme delim sa vama i vest da ću konačno imati koncert u mts Dvorani. Koncert smo nazvali “Nakon toliko godina” po mom istoimenom hitu, a ima i simboličan naziv jer nakon toliko godina karijere imam i solistički koncert u Beogradu. Unapred se radujem. Siguran sam da će mi se i Nevena pridružiti na sceni i da ćemo zajedno sa publikom otpevati pesmu “Laž”, rekao je Režak.

Foto: Sara Đokić / Instagram @magic_records_1

Učitati još
Zatvori