Muzički događaj RAPRAVE konačno u Beogradu
Muzički događaj RAPRAVE konačno u Beogradu

Muzički događaj RAPRAVE
konačno u Beogradu

Nadaleko prihvaćena teza jeste da Beograd važi za centar dobrog provoda koji pruža dinamičan izbor muzičkih dešavanja i afirmiše različite vrste alternativnih stilova života i subkultura. Stoga, ne iznenađuje nas vest da je RAPRAVE događaj za svoje prvo međunarodno hodočašće odabrao upravo našu prestonicu. Kako sam naziv sugeriše simbiozu dva naizgled suprotstavljena muzička žanra, jasno je da se radi o događaju koji svojim repertoarom nastoji da pomiri zvuke hip-hopa i elektronske muzike.

RAPRAVE događaj najavljen je za 26. novembar sa početkom u 23h.

Lokacija: Drugstore

Muzički žanrovi neretko formiraju socijetete unutar kojih se poklonici određene vrste muzike međusobno prepoznaju. Povremeno, upravo ti različiti muzički ukusu dovode do velikog jaza, ne samo generacijskog, već i među pripadnicima iste dekade. RAPRAVE događaj osnovan je u Njujorku upravo sa namerom da na jednom mestu poveže pobornike različitih muzičkih ideologija i ujedini internacionalne zvukove na plesnom podijumu.

Na repertoaru događaja nalaze se imena talentovanih, kako internacionalnih, tako i regionalnih i lokalnih izvođača poput Spejs Noksija koji važi za zvaničnog RAPRAVE predstavnika na našim prostorima. Takođe, žurki će prethoditi promocija koja će se održati u petak, 25. novembra od 13h u PLUG. concept store-u na kojoj će biti predstavljen dugoiščekivan RAPRAVE drop, te će odeća prvi put postati dostupna u jednom maloprodajnom objektu. Naravno, i na promociji vas očekuje zagarantovano dobra muzička podloga.

U nastavku teksta pronađite ceo line-up koji vas očekuje ove subote.

Photo: Leonard Firstner

Model: Nevena Vuković

Učitati još
Zatvori