Muzička senzacija Tyla nije planirala duete na albumu a ima ih čak četiri – otkrivamo detalje
Muzička senzacija Tyla nije planirala duete na albumu a ima ih čak četiri – otkrivamo detalje

Muzička senzacija Tyla nije planirala duete na albumu a ima ih čak četiri – otkrivamo detalje

Muzička senzacija Tyla dolazi iz Južnoafričke republike i za svoj debitantski singl “Water” dobila je prvu Grammy nagradu u karijeri (koja je ujedno i njena prva nagrada ikada).

Njena pesma poslala je toliko viralna da je čak i Travis Scott poželeo da baci svoj verse na remiks verziju, a na albumu koji je izašao 22. marta našla su se još tri neplanirana dueta. Mlada zvezda u usponu je za MTV ispričala kako su se sve kolaboracije desile potpuno spontano,  jer je u startu želela da na prvom albumu budu samo solo pesme ali – sudbina je odredila drugačiji tok dešavanja.

Not having a plan is the best plan

Tyla je definitivno rođena pod srećnom zvezdom – prvi singl ostvario je planetarni uspeh, velike zvezde javile su joj se za feature i već je odradila veoma visokobudžetnu reklamu za američki brend GAP.

Ona je u jednom od poslednjih intervjua, koji je dala za MTV, rekla da su se svi dueti desili sponatno i opisala načine kako je do njih došle.

Konkretno, ona je snimala album u studiju gde je radila i Becky G i sasvim slučajno su se konektovale kroz slučajne susrete. Tyla joj je pustila svoju pesmu “On my body” kada je album već bio gotovo i Becky je odmah poželela da snimi svoj verse i bude feautre na traci što je mladoj južnoafričkoj pevačici instant donelo latino fan bazu.

Američki reper Gunna i ona su mesecima bili u komunikaciji a saradnja se takođe desila neposredno pred sam izlazak albuma i nije bila prethodno planirana za isti međutim i na tom polju se sve poklopilo last minute, a Travis Scott je sam poželeo da bude deo remiksa za pesmu “Water”.

Čeka je blistava karijera

Tyla je već napravila proboj na globalno muzičko tržište a izdavačke kuće nude joj sjajne uslove kako bi je angažovale za sebe i unapredile joj karijeru jer svi producenti smatraju da će biti velika svetska zvezda. Ne zaboravimo, ona je sa samo 22. godine osvojila svoj prvi Grammy i Travis Scott joj se sam javio da gostuje na remiksu njene pesme – not a bad start at all.

Foto: Instagram / @tyla

Učitati još
Zatvori