Miley Cyrus uz novi singl izbacila i Tik Tok serijal o karijeri
Miley Cyrus uz novi singl izbacila i Tik Tok serijal o karijeri

Miley Cyrus uz novi singl izbacila i
Tik Tok serijal o karijeri

Miley Cyrus otvoreno priča o svom životu i to kao i svaka umetnica – kroz svoju muziku. Početkom godine njen singl Flowers bio je svojevrsni znak ozdravljenja nakon razvoda, da bi poslednju četvrtinu godine obeležila pesma I used to be young koja nam poručuje suprotno. Na sve to pevačica je izbacila istoimeni Tik Tok serijal u kojem sa pratiocima deli detalje iz karijere, koju je započela još kao devojčica.

Zašto se Miley ne vraća na turneje?

Sa novom muzikom artist obično ide i na turneju, ali Miley je vrlo isključiva po tom pitanju. Turneja je full time job i na njoj mesecima predano radi jako veliki broj ljudi kako bi publika dobila dva sata vrlo kvalitetnog audio-vizuelnog sadržaja.  Kako je većinu detinjstva provela na setovima, koji su trajali i po 12 sati, u ovim godinama traži mir.

U novom Tik Tok serijalu Miley opisuje kako je sa samo trinaest godina imala jedva dva slobodna dana nedeljno, te kako je putovala na setove van grada i vraćala se kasno noću da bi ujutru snimala nove Hannah Montana epizode. Za nekoga ko je tek ušao u adolescenciju to je bio previše zahtevan lifestyle, koji je definitivno ostavio traga.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 22

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Tik Tok serijal

Kroz ovaj serijal Miley Cyrus podeliće sa fanovima razne neispričane priče, kako iz privatnog života tako i one vezane za karijeru. U sledećih par nedelja pevačica će redovno apdejtovati svoj Tik Tok nalog u želji da se dodatno poveže sa fanovima, čija joj je podrška izuzetno važna. Ako je ne pratite na ovoj mreži vreme je da kliknete follow button.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori