Matroda dolazi na Tomorrowland
Matroda dolazi na Tomorrowland

Matroda dolazi na Tomorrowland

Uvek nas raduje kada hypebeast sredu možemo otpočeti vestima iz regiona. Muzički producent i DJ Matroda nastupaće ovog leta na jednom od najvećih evropskih festivala, belgijskom Tomorrowland-u.

via @matrodamusic

Matija Rodić muzički je umetnik hrvatskog porekla, koji je već ostvario zapažene uspehe na scenama svetskih festivala. Proglašen za jednog od 20 najboljih producenata za 2022. godinu, EDM i house muzičar mesečno beleži preko milion slušalaca na streaming platformi Spotify. Nastup na Tomorrowland-u dolazi nakon rasprodatog koncerta u losanđeleskom Hollywood Paladiumu, kao i najavljene turneje po Evropi i SAD-u. Tako će svestrana publika biti u prilici da, osim Matijinih autorskih numera, čuje i klasike balkanskog turbo-folka (adekvatno remiksovane za datu priliku, naravno!), s obzirom da Madrona ne zazire od poigravanja ovim zvukovima na svojim nastupima.

via @matrodamusic

Spot za jednu od Matrodinih najuspešnijih numera Forget It snimana je upravo u Beogradu, a na njemu je sarađivao sa snimateljem i čestim kreativnim saradnikom, Matejem Matijevićem. Režiser i montažer stoji iza brojnih video spotova, kako regionalnih tako i svetskih muzičkih imena. Osim toga, bio je zadužen za aftermovie prošlogodišnjeg koncerta Tyge u Skoplju, nakon što je 2017. snimio sličan projekat sa holandskim DJ-em Fedde Le Grandom.

Festival Tomorrowland ove godine održava se tokom poslednja dva vikenda u julu, od 21. do 23, a onda i od 28. do 30. tog meseca. Prodaja karata počinje već 4. februara.

via @tomorrowland

Fotografije preuzete sa @matrodamusic.

Učitati još
Zatvori