Grupa Måneskin izbacila spot za pesmu „The Driver” – pogledajte ga među prvima
Grupa Måneskin izbacila spot za pesmu „The Driver” – pogledajte ga među prvima

Grupa Måneskin izbacila spot za pesmu „The Driver” – pogledajte ga među prvima

Italijanska grupa Måneskin već nekoliko godina svrstava se među najbolje rok sastave današnjice. Svetsku slavu stekli su nakon pobede na Pesmi Evrovizije 2021. godine i od tada ne prestaju da nas oduševljavaju. Početkom ove godine bend je izdao treći studijski album pod nazivom Rush! u sklopu kog je tokom jeseni izašlo još pet bonus pesama. Numere Honey (Are U Coming?) i Valentine već su dobile spotove, a danas je izašao i treći – za pesmu The Driver.

Started from Zitti E Buoni, now we’re here

Iako su pažnju šire javnosti privukli tek nakon učešća na poznatom evropskom muzičkom takmičenju, grupa Måneskin formirana je tokom 2016. godine. Ipak, ovo nije bilo njihovo prvo pojavljivanje – tokom 2017. godine osvojili su drugo mesto u italijanskoj verziji takmičenja X Factor. Njeni stalni članovi su Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi i Ethan Torchio. Svako od njih karakterističan je po svom jedinstvenom karakteru i ekscentričnom stilu koji ih izdvaja od drugih mladih muzičara.

Kao potvrda njihovog kvaliteta izdvojila su se mnoga priznanja i nagrade. A među poslednjima našli su se epiteti Best Rock i Best Italian Act na ovogodišnjoj dodeli MTV Evropskih muzičkih nagrada.

@maneskinofficial

If there’s nowhere to go and you wanna go wild – I wanna be The Driver

I expected a crazy video to this song – this is so ordinary. Upravo ovaj komentar jednog Instagram korisnika adekvatan je kako bi se opisao novi spot za pesmu The Driver. Sniman na krovu hotela uz upotrebu rotirajuće kamere, u njemu se pojavljuju samo članovi benda. Uz povremenu promenu kadrova i svetla, spot ima hipnotišući efekat i tera nas da ga pogledamo od prve do poslednje sekunde. Iako smo se već navikli na njihova nesvakidašnja izdanja, ovaj spot dokaz je da Måneskin može da se prilagodi različitim, potpuno suprotnim stilovima. And we’re here for it.

Foto: Instagram @maneskinofficial / Youtube @ManeskinVEVO

Učitati još
Zatvori