Lana Del Rey objavila je novu pesmu i najavila sledeći album
Lana Del Rey objavila je novu pesmu i najavila sledeći album

Lana Del Rey objavila je novu pesmu i
najavila sledeći album

Posle bezbroj lažnih uzbuna, Lana Del Rey je konačno ispunila obećenje i objavila novu pesmu. Singl Did you know there’s a tunnel under Ocean Blvd zapravo je najava devetog studijskog albuma američke pevačice. Istoimeni album biće dostupan od 10. marta 2023. godine. Ipak, znajući Lanu, do tada se mogu promeniti i naziv i termin, pa ostaje da čekamo proćele kako bismo videli šta ćemo zapravo dobiti.

lanadelrey.com

Lana je za ovaj album pripremila i nekoliko različitih omota. Pa tako, postoji više verzija gramofonskih ploča, od kojih će svaka biti dostupna za različita prodajna mesta u Americi.

lanadelrey.com

Za sada znamo da će album imati 16 numera, a na nekima od njih će gostovati drugi izvođači, poput Jon Batiste i rok benda Bleachers. Produkciju ponovo potpisuje Jack Antonoff, sa kojim je Lana prethodno sarađivala na albumima Norman Fucking Rockwell! i Chemtrails Over the Country Club.

Lana Del Rey od samog početka neguje svoj prepoznatljiv zvuk. Tako je i ovog puta, pa nije puno odstupala od melaholične romantike zbog koje smo je i zavoleli. Osim toga, i dalje čuva poetiku svojih tekstova, pa tako znamo šta ćemo slušati kada nam neko sledeći put slomi srce. Ako je sudeći po prvoobjavljenoj pesmi, očekuje nas još jedan izvrsan album koji ćemo preslušavati iznova.

Učitati još
Zatvori