U susret prvom velikom samostalnom koncertu u Sava Centru, Konstrakta objavila novi singl
U susret prvom velikom samostalnom koncertu u Sava Centru, Konstrakta objavila novi singl

U susret prvom velikom samostalnom koncertu u Sava Centru, Konstrakta objavila novi singl

Jedna od najistaknutijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni, Ana Đurić Konstrakta, predstavila je svoj novi singl Zabava koji istražuje zabavu kao najmoćniji alat savremenog sveta. Singl je propraćen svežim i jedinstvenim zvukom. Kao autorka poznata po tome što kroz muziku progovara o važnim društvenim temama, Konstrakta ovoga puta iznosi stav o zabavi kao pojavi koja nadilazi i prisvaja sve aktivnosti, pasivizira i iscrpljuje. U svetu zauzimanja stavova, identiteta, svrstavanja i verovanja, pesma naglašava kako se suštinski i u stvarnosti ništa ne dešava.

konstrakta zabava

Konstrakta: Singl Zabava koji govori o važnim temama

Nemam vremena za to, nemam vremena ni za šta, moram da se zabavljam, bio je Konstraktin jasan odgovor na pitanje o značenju pesme. Autori muzike su Ana Đurić Konstrakta i njen saradnik iz benda Zemlja GruvaMilovan Bošković. Aranžman pored njih dvoje potpisuju i njeni dugogodišnji saradnici Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pesme napisala je sama Konstrakta, a singl je nastao u muzičarkinom matičnom studiju Gruvlend. Numera je objavljena pod distribucijom Virgin Music Label & Artist Services koji je deo velike Universal Music porodice. Izdanje Zabava je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima

Ana Đurić, poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. U intervjuu za Journal, ona je govorila emocijama sa kojima ulazi u pripremu za veliki beogradski koncert u Sava Centru. Takođe, tom prilikom, otkrila je šta publika može da očekuje kada je u pitanju koncertni performans.

konstrakta zabava

Dakle, zajedno sa bendom Zemlja Gruva, muzičarka će nastupiti u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra, od 20.30 časova i publici prirediti specijalni audio-vizuelni performans. Obnovljena Plava dvorana je većeg kapacitata i sada ima ukupno 4050 sedećih mesta. Pored toga, opremljena je tehnikom poslednje generacije, sa unapređenom akustikom i najvećim bioskopskim 3D platnom u regionu. Ulaznice za veliki beogradski koncert Konstrakte i Zemlje Gruva su već sada u prodaji. One mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online.

Foto: Universal Music Serbia / Instagram (@konstrakta)

Učitati još
Zatvori