Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem oktobra stižu u Zagreb
Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem oktobra stižu u Zagreb

Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem
oktobra stižu u Zagreb

Zagrebačku publiku i njihove goste očekuje uistinu sjajna muzička jesen. Prethodno smo najavili kako će se u mesecima pred nama održati tri velika koncerta domaćih izvođača. Pips, Chips i Videoclips su dugoiščekivani susret sa zagrebačkom publikom zakazali za 10. septembra, a samo devet dana kasnije dobićemo priliku da se oprostimo se od dua 2CELLOS.

Naime, violončelisti Luka Štulić i Stjepan Hauser obavestili su obožavatelje kako je nakon 10 provedenih godina njihovoj saradnji došao kraj. A upravo je koncert u Zagrebu poslednja stanica evropskog dela oproštajne turneje.

Oktorbar nam donosi slavljenički koncert grupe Hladno pivo, koja će tom prilikom proslaviti 35 godina dugu karijeru. No, prava muzička poslastica dolazi nam na kraju meseca.

U zagrebačku Arenu 29. oktobra stižu poznata svetska muzička imena. Jason Derulo, Ne-Yo, Kid Laroi i Fatman Scoop, samo su neki od muzičara čiji je nastup do sada potvrđen.

Njihovi nastupi zakazani su u sklopu velikog humanitarnog koncerta organizovanog u sklopu međunarodnog humanitarnog projekta Projekt Phoenix, osmišljenog s ciljem prikupljanja donacija za Ukrajinu.

Jason Derulo u Arenu Zagreb vraća se četiri godine nakon samostalnog koncerta, održanog upravo u oktobra 2018. godine. S druge strane Kid Laroi i Ne-Yo, na radost brojnih obožavatelja, prvi puta stižu u hrvatsku prestonicu. S nestrpljenjem iščekujemo najavu novih imena!

Tekst preuzet sa Journal.hr

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori