Journal vodič: Gde na novogodišnji matinée u Beogradu?
Journal vodič: Gde na novogodišnji matinée u Beogradu?

Journal vodič: Gde na novogodišnji
matinée u Beogradu?

Uživajte u nezaboravnom spoju umetničkih performansa, muzičkih nota koje odjekuju prazničnim duhom, i veselih igara koje bude detinju radost u svima nama. Novogodišnji matinee u Beogradu predstavlja trenutak zajedništva, gde se prijatelji i sugrađani okupljaju kako bi dočekali prazničnu sezonu s osmehom na licu. Ovo su naši predlozi u Beogradu sa odličnom muzičkom podlogom.

pexels
pexels

Baza kulturnih zbivanja – Novogodišnji matinée

House is in the house i to u Novogodišnjem maniru, zato posetite ih da se zajedno, u toploj, kućnoj atmosferi zagrejete za doček 2024! Karte su u pretprodaji po ceni od 2000rsd. Broj karata je ograničen, pa zato požurite i obezbedite svoje na vreme. Spremaju vam i iznenađenja. Jer, šta je Nova godina bez iznenađenja, dobre muzike i zabave?

Valentina i karanfil –

31.12 od 14h do 18h u baru u Gospodar Jevremovoj uživajte u sjajnim komadima čokolade, muzičkim izborom, njihovom novom zimskom meniju i sjajnim toplim i hladnim pićima. Idealan način da krenete u susret novoj godini, na meniju vas čekaju home-made, uvozne i tople čokolade, a za sjajnu atmosferu biće zadužena @danica_komatina.

April – NYE 24

Ukoliko ste raspoloženi za sjajni ambijent, dobro poznate prostorije, uvek dobro pripremljene koktele i sjajan muzički izbor, April bi trebalo da bude mesto za vas ove nedelje. Zaplešite već od 12h uz vesele ritmove i pokrenite nezaboravno veče koje će da traje.

Ruke – New Years

Mesto koje je obeležilo noćni život u Beogradu. Ruke, definitivno predstavljaju mesto na kom možete da se zabavite, uživate u atmosferi, dobrim koktelima i muzičkom izboru. Takođe, ukoliko odlučite da dočekate ponoć u ovom baru, biće otvoreni i spremni da naprave najbolju žurku u gradu. Sve informacije nalaze se u opisu objave. 31. decembra biće otvoreni od 12h.

Silosi – Novogodišnji Matinée

I ove godine Silosi su sve organizovali , te ne morate ništa da brinete. U cenu su uračunati najukusniji zalogaji i novogodišnji mehurići u njihovom toplom Ponta baru. Najslađu muziku vrteće savršen tandem za ovu priliku, lepršava Aleksandra Duende i maestro Spacewalker, ljudi koji za vas biraju zvezdani zvuk sa kojim će 2024. da stigne u naše živote kao Grace Jones kad uđe u klub. Žurka počinje od 14h i traje do 20h, što je idealno za druge večernje planove, ma koliko masovni ili intimni bili.

Učitati još
Zatvori