Emily Ratajkowski u novom spotu Travisa Scotta
Emily Ratajkowski u novom spotu Travisa Scotta

Emily Ratajkowski u novom
spotu Travisa Scotta

Emily Ratajkowski je glavna uloga u novom spotu jednog od najuticajnijih rep izvođaca današnjice koji je nonšalantno svojim neprikosnovenim talentom redefinisao zvuk hip hopa. Travis Scott je izbacio muzički video za pesmu I Know? koja se nalazi na njegovom poslednjem studijskom albumu Utopia. Spot je režirao genijalni Dave Meyers koji se oslanjao na nepogrešivu viziju Travisa Scotta. Meyers je svojevremeno osvojio Gremmy nagrade u kategoriji najboljih muzičkih videa, a u pitanju su bili spotovi za pesme Lose Control koju izvodi Missy Eliot i Humble koju izvodi Kendrick Lamar.

Travis Scott dugi niz godina bespogovorno veruje Daveu Meyersu, a jedan od najuspešnijih projekata svakako je bio spot za pesmu Sicko Mode. Ovog puta, u prepoznatljivoj kolor paleti prikazani su Travis Scott, Emily Ratajkowski i glumica Anok Yai i svojevrsnom ljubavnom trouglu, a u fokusu su bili McDonald’s i Cacti. Sa albuma Utopia uveliko smo dobili čak četiri vizuala i to za pesne Thank God, Modern Jam, Hyaena i Topia Twins.

I tought we were going to Utopia

Kada je pre gotovo šest meseci La Flame odlučio da izbaci dugonajavljivani album Utopia nismo ni slutili da će se hajp oko istog zadržati ovoliko dugo. A, šta smo sve uočili na prvo slušanje?

Na prvo slušanje smo upirali prstom u Circus Maximus govoreći da je Black Skinhead, pa smo zatim glasno negodovali i Modern Jam jer pobogu čuje se Send It Up prizvuk i prva verzija I Am A God, a nisu izostale ni pesme poput Delresto koja podseća na Coldest Winter, Looove na Fade pa i On Sight, God’s Country na Praise God, a Thank God je Kanye West prvobitno producirao za sebe. Čak se traka nalazila na nekom od prvih spiskova pesama koje je trebalo da završe na Dondi. Na drugo slušanje – promenili smo ploču.

Zašto, pitate se? Zato što je uticaj albuma vidljiv izdaleka. Utopia je okupila najveće artiste jedne generacije i servirala nam 19 ultimativnih traka. The Scotts are back, a čak je i Kanye aminovao album.

@recordrobot
Emily Ratajkowski
@samlecca
@recordrobot

Foto: Instagram (@travisscott, @recordrobot, @samlecca)

Učitati još
Zatvori