Doja Cat je headliner za predstojeći Victoria’s Secret World Tour
Doja Cat je headliner za predstojeći Victoria’s Secret World Tour

Doja Cat je headliner za predstojeći
Victoria’s Secret World Tour

Nakon par loših odluka koji su za posledicu imali gubitak od preko 500 hiljada follower-a na Instagramu, Doja Cat (i njeni još uvek verni fanovi) konačno imaju razlog za sreću, i motiv više da isprate nadolazeći Victoria’s SecretWorld Tour. 

Sada već obrisane objave na Threadsu sadržale su neke nemarne komentare popularne pevačice. Nakon što je izvesni profil prokomentarisao njene fanove, rekavši kako se isti oslovljavaju sa „Kittenz“, Doja je, najblaže rečeno, negodovala. Štaviše, nije se činilo ni da podržava radove svojih tzv. fan account-ova, objasnivši da ona te ljude uopšte i ne poznaje. Nakon toga je dosta takvih naloga prestalo sa radom, a očigledan negativan odziv na njeno ponašanje mogao se primetiti u Instagram sekciji followers.

Ali, nije to glavna tema ovog teksta.

Victoria secret fashion show

The Victoria’s Secret World Tour, kako je zvanično nazvan, biće polimorfan event. Naime, neće samo predstavljati fashion show, već i dokumentovan omaž tog brenda širom modne piste. Hedlajner tog eventa biće niko upravo Doja Cat. Intervju koji je Amala dala za Harper’s Bazaar potvrdio je spekulacije o njenoj novoj muzici i otišao korak dalje u obećanju kako će se ista čuti 26. septembra. Ovaj VS-a event će biti  dostupan putem streaming servisa Prime Video.

Pomenuti fashion show je, inače, nakon 2018. godine i tadašnjeg izdanja, bio otkazan. Tu uskače onaj dokumentarni deo koji će nastojati da oslika dešavanja iza kamere tokom prvog prenošenog događaja nakon njegovog zvaničnog ukidanja. A čisto ukoliko vam ikada zatreba za triviju, tradicija prenosa VS fashion show-a započeta je sada već davne 2001. godine.

 

Tokom nastupa, planirano je da Doja menja izdanja na sceni i prikaže svetu nekoliko outfita koje je osmislila u saradnji sa VS timom. Kako je navela, centralne teme kolaboracije odnosiće se na talenat svih kreativaca i snagu koja iz njega proizilazi.

Ukoliko ste i nakon onog „skandala“ ostali fan, znate da je Paint the Town Red ime  drugog singla sa njenog novog albuma, sa kojim nas je  upoznala 4. avgusta. Ukoliko već niste, predlažemo da je poslušate.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori