DJ Khaled izbacio novi album, evo šta sve treba da znate
DJ Khaled izbacio novi album, evo šta sve treba da znate

DJ Khaled izbacio novi album, evo
šta sve treba da znate

Nakon beskonačno mnogo objava na Instagramu, fotografija sa snimanja, snimaka iz studija kao i motivacionih poruka, DJ Khaled konačno nam je podario svoj trienaesti studijski album. Ako ste mislili da su Donda i Certified Lover Boy prevazišli broj saradnji na jednom muzičkom projektu, vreme je da uplovite u novo ostvarenje američkog producenta DJ Khaleda.

Album pod nazivom God Did broji 18 pesama. Došao je trenutak da vam ispišemo listu zvanica koje su se našle na pesmama dugoočekivanog muzičkog projekta. Na albumu God Did poajvljuju se  Drake, JAY-Z, Eminem, Future, Travis Scott, Rick Ross, 21 Savage, Kodak Black, Nardo Wick, Takeoff, City Girls, Don Toliver, Kanye West, SZA, Lil Baby, Lil Durk, Gunna, Quavo, Latto, Roddy Ricch, John Legend, kao i preminuli Juice WRLD.

Album God Did legendarnog američkog producenta DJ Khaleda propratni je projekat prošlogodišnjeg izdanja KHALED KHALED. Ovo muzičko ostvarenje debitovalo je na prvom mestu dugi niz nedelja. Prethodni LP zaradio je platinasti sertifikat i broji nešto manje numera. Ni ovom albumu nisu manjakle saradnje sa najuticajnijim umetnicima sa svetske muzičke scene.

Nakon preslušavanja albuma mi smo izdvojili naš favorit. Verujemo da vas neće iznenaditi ako kažemo da je to upravo pesma Use This Gospel. Originalna verzija ove pesme nalazi se na studijskom albumu Kanye Westa – Jesus is King.

Use This Gospel dobila je novi tretman na muzičkom ostvarenju DJ Khaleda i iznedrila neočekivanu saradnju. Na remix verziji pesme imaćete priliku, pored Kanye Westa, da čujete i nekoliko linija Marshalla Mathersa.

Učitati još
Zatvori