Pesme za koje nismo znali da ih je napisao Charlie Puth
Pesme za koje nismo znali da ih je napisao Charlie Puth

Pesme za koje nismo znali da ih je
napisao Charlie Puth

Poznato je da kultna imena svetske muzičke scene neprestano sarađuju, te da se Kanye pojavljuje kao producent na mnogim muzičkim ostvarenjima, da Belly stoji iza nekih od najboljih projekata The Weeknd-a, da je Sia pisala pesme Rihanni… niz se nastavlja. Inspirisani upravo takvim podacima, donosimo vam pesme za koje do sada nismo znali da ih je napisao talentovani muzičar, tekstopisac i producent Charlie Puth.

Pitbull – Celebrate

Jedno od prvih muzičkih ostvarenja koje potpisuje Charliea Putha kao koautora jeste pesma za animirani film Pingvini sa Madagaskara. Pesmu izvodi reper Pitbull, a ona se takođe nalazi i na njegovom osmom studijskom albumu Globalization.

Zara Larsson – So Good

Charlie Puth i Zara Larsson udružili su snage na pesmi So Good, gde se Puth takođe pojavljuje kao koautor ali i kao koproducent. Pesma je ujedno i peti singl sa studijskog albuma pod nazivom Zara Larsson, na kojoj se pojavljuje i reper Ty Dolla $ign.

Maroon 5 – Lips On You

Saradnju sa Adamom Levineom prvobitno je želeo da drži u tajnosti, jer je pesma Lips On You veoma intimna. Međutim, procurela je informacija da je Puth autor pesme, a još 2017. godine rekao je kako mu ipak ponekada prija da vidi na koji način ljudi reaguju na njegovu muziku znajući da je on napisao.

Trey Songz – Slow Motion

Pesma Slow Motion predstavlja pravi R’n’B zvuk. Puth je potpisan kao koautor i kopruducent ovog muzičkog ostvarenja. Pesma se našla čak na 26. mestu Billboard Hot 100 liste.  Trey Songz i njegova tadašnja devojka Tanaya Henry pojavljuju se u ovom romantičnom spotu.

Jason Derulo – Broke

Funki/pop/kantri pesma Broke u izvedbi Jason Derula, Stevie Wondera i Keith Urbana uključuje različite žanrovske uticaje koji su besprekorno sažeti u jedan jedinstven zvuk. Pesma može da se pohvali prepoznatljivim melodijama Charliea Putha, koji se našao kao koproducent i tekstopisac na još jednom pesmi Jason Derula – Pull Up.

Liam Payne – Bedroom Floor

Pesma Bedroom Floor je ultimatima breakup pesma. Charlie Puth se još jednom našao kao koautor, a za inspiraciju koja stoji iza pesme kaže da je zamišljao a leprechaun singing the falsetto hook. Veoma slikovit prikaz.

Foto. Profimedia

Video. Youtube

Učitati još
Zatvori