Brojimo sitno do novog Kid Cudijevog muzičkog projekta ‘Entergalactic’
Brojimo sitno do novog Kid Cudijevog muzičkog projekta ‘Entergalactic’

Brojimo sitno do novog Kid Cudijevog muzičkog projekta ‘Entergalactic’

Nakon niza neprilika u kojima se našao američki rep izvođač i muzički prodecnt Kid Cudi zbog netrepeljivog odnosa sa nekadašnjim prijateljem Kanye Westom, za samo dva dana nas očekuje dugiščekivani projekat pod nazivom Entergalactic. Ovo predstavlja deseto muzičko ostvarenje talentovanog repera i brojaće čak 15 pesama.

Na desetom studijskom albumu Entergalactic Kid Cudi je sarađivao sa poznatim imenima svetske hip hop scene kao što su 2 Chainz, Ty Dolla $ign, Don Toliver, Steve Aoki i Dot Da Genius. Uvodna pesma Entergalactic Theme ujedno je i soundtrack za istominemu animiranu seriju za odrasle Entergalactic. Kid Cudi daje glas umetniku na ivici supeha Jabariju koji upoznaje komšiju Meadowa, potencijalnog ljubavnika. Animirana serija biće premijerno prikazana takođe u petak, 30. septembra na Netflix striming servisu.

Kid Cudi objašnjava da je ovo projekat koji je oduvek želeo da realizuje. Želeo je da napravi vizuelnu prezentaciju koja na najbolji način manifestuje muziku koja je umnogo doprinela da se likovi iz animirane serije u potpunosi ožive.

Američki rep izvođača, tekstopisac i muzički producent deluje van granica jedne umetnosti. Njegov uticaj vidljiv je i na polju modne industrije. Naime, Cudi ukrstio je snage sa kreativnim direktorom francuske luksuzne odeće Givenchy. Kako kaže, Matthew M. Williams dopustio mu je da rekreira određene komade i prilagodi ih za svoje nastupe.

Učitati još
Zatvori