Arsenal Fest: Karte su u prodaji, poznato je i ko otvara festival
Arsenal Fest: Karte su u prodaji, poznato je i ko otvara festival

Arsenal Fest: Karte su u prodaji,
poznato je i ko otvara festival

Kragujevački festival Arsenal fest je za samo nekoliko godina okupio sve ljubitelje različitih muzičkih žanrova i pozicionirao se na mapi najpopularnijih festivala u Srbiji, ali i regionu.

Nakon veoma upečatljivih momenata koje nam je Arsenal fest u prošlim godinama ponudio, ove godine iz organizacije kao da su se potrudili da festival u 2023. godini pređe na viši nivo. Naime, umesto tri dana trajanja festivala kako smo navikli prethodnih godina, ove godine uživamo u jednom danu više. Festival će zvanično trajati od 28. juna pa sve do 1. jula.

Kako lineup festivala još uvek nije poznat ali su karte već izašle u prodaju, preporučujemo vam da požurite jer je uzbuđenost oko Arsenal festa sve veća, bez obzira na to što još uvek ne znamo imena svih izvođača.

“The 1975” otvara festival

Poznata britanska muzička grupa, The 1975 ove godine otvoriće svojim nastupom Arsenal fest. Bend je u oktobru prošle godine objavio svoj peti po redu album pod  nazivom Being Funny in a Foreign Language. Kako je Britanska publika poznata po svom kritičkom stavu, ovi momci su ipak uspeli da zadobiju lepe reči kritike, ali i svojih fanova.

Kako njihove nagrade govore u njihovo ime, novi album benda The 1975 nalazi se na britanskim listama najboljih albuma u 2022. godini, a bend je 2019. godine već dobio nagradu za najbolji album i muzičku grupu.

The 1975 prvi put će nastupati u Kragujevcu pred publikom iz Srbije i gostima iz ostalih država koji odluče da posete Aresenal fest. Ukoliko ste fan ovog benda iz Mančestera, 28. jun rezervišite na vreme.

The throwback

Podsetimo se, na prošlogodišnjem Arsenal festu imali smo prilike da uživamo u izvođenjima: Thievery Corporationa, Ronie Sizea, Buč Kesidia, Konstrakte, Vizelja, Ritam nereda, Senidah, Tam, Crnog ceraka, Mortal kombata, i mnogih drugih popularnih izvođača. Ako se pitate kako smo sve ove izvođače stavili jedne pored drugih, veliki izbor Arsenal festa je krivac za to.

Muzička šarenolikost je ono što festival izdvaja od ostalih na teritoriji Srbije, te ako ste se prošle godine dobro proveli, verujemo da ste odlučili i ove godine da im poklonite poverenje.

Za sve vas koji još uvek niste sigurni da li je Arsenal fest vaša sledeća stanica tokom juna meseca, savetujemo da ih posetite na osnovu prethodnog muzičkog iskustva.

Festival i ove godine poseduje tri stagea: Main Stage, Garden Stage i Explosive Stage. Karte možete pronaći na blagajnama Tikets.rs, promotivni period će trajati do 15. februara tokom kog možete karte nabaviti po povoljnijim cenama.

Foto: Instagram embed.

Učitati još
Zatvori