011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Kompilacija fotografija na kojima Rihanna izlazi iz kluba sa čašom u ruci neizostavan su deo pop kulture, a upravo ona važi za ultimativnu party girl. U to ime, priremili smo još jedan vikend vodič najboljih dešavanja u gradu koja nikako ne propuštamo.

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


BACK IN THE DAYS / Backstage

Ovog puta vikend euforija počinje nešto ranije – i to u beogradskom klubu Backstage. Naime, već danas nas očekuje vrtogali povratak u vreme najboljih hitova devedesetih godina koje baš svi znamo. Zvuci koji pozivaju na ples do jutra su imperativ, a u zlatno doba pop muzike vratiće nas Vladimir Vasiljević poznatiji pod pseudonimom Risk Jockey.

CANDY SHOP / Hype Belgrade

I petak započinjemo u stilu poznatih zvukova nekih prošlih vremena, a ovog puta reč je o žurci simboličnog naziva Candy Shop koji asocira upravo na period pravog hip hopa i Fiftijeve dominacije. Žurku realizuje Z6NE ekipa u klubu Hype, a njihov repertorar uveliko znamo napamet. Za DJ pultom nalazi se neprikosnoveni dvojac čije plejliste smo imali priliku da slušamo i na Journal platformama. Sara i Rokam će i ovog petka biti zaduženi za nezaboravnu atmosferu.

ROSSA & MILENSI / Troika Club

Subota važi za onaj pravi početak vikenda, a sve obaveze zaboravljamo u klubu Troika koji će ove nedelje biti u znaku ženske energije. Ukoliko niste imali priliku da do sada slušate predstavnice ženske DJ scene, ovo je pravi trenutak da uživate u setovima koje su pripremile genijalne Rossa i Milensi. Uzbudljiva atmosfera i đuskanje su neizostavni element svake njihove žurke.

INNER SENSE / Club Kult

U klubu Kult nas ove subote očekuje ni manje ni više nego allnighter sve traženijeg dvojca Innēr Sense. Ujedinjeni zajedničkom strašću prema muzici, Inner Sense dvojac, koji čine Filip Fisher i Nino Čelebić, udružuje svoje ideje, znanje i iskustvo, vođeni željom da otkriju nepoznate puteve ovog kreativnog sveta i istraže nove dimenzije između podsvesti i realnosti. Stoga, ukoliko ste ljubitelji najfinijeg elektronskog zvuka ne propustite ovaj spektakl.

HOUSE MUSIC SATURDAYS / Diverzija

Next station – Diverzija. Kako najava događaja naglašava – ovo nije još samo jedna žurka u nizu, ovo je putovanje u srce underground scene. Specijalni gosti koji će se nalaziti upravo za DJ pultom biće Purple Dub & Funky Zee čiji setovi se oslanjaju na prepoznatljivu fuziju elektronskog zvuka. Tamo gde muzika govori više od hiladu reči i gde ritam pokreće dušu, tamo je bespogovorno epicentar dobrog provoda.

Učitati još
Zatvori