Knjige koje biste mogli ponovno da pročitate kao odrasli

Knjige koje biste mogli ponovno da
pročitate kao odrasli

Leto je u punom zanosu, a na godišnjem često volimo pročitati dobru knjigu koju baš za te dane posebno čuvamo. Kada nas još na godišnjem zapadne i kiša, dobro štivo može samo pomoći. Zašto ne biste ponovno pročitali omiljene knjige iz detinjstva?

Knjiga kao dobra ideja

Odmaranje na plaži ili pak nakon ručka idealno je kratiti uz dobru seriju ili film, no knjiga je isto tako dobra ideja. Možda je sad dobro vreme da se prisetite svoje najdraže knjige iz detinjstva ili pak one koju ste za vreme školovanja propustili da pročitamo.

Pročitajte omiljene knjige iz detinjstva

Postoji knjiga koja vas je oblikovala kroz odrastanje? Možda je sad trenutak da ju izvučete s polica ili pronađete u digitalnom obliku. Čitanje je jedna od navika koje svima od nas menjaju život, pa zašto ne iskoristiti ovu priliku da svojim najmlađima preporučite neku knjigu koju ste vi obožavali.

Knjige koje su obilježile generacije

Takvih je zaista mnogo, a mi vam donosimo nekoliko koje biste mogli pročitati kao odrasli, a s radošću će ih slušati i vaši najmlađi. A možda pronađete i tu iskru detinjstva u sebi koja će vam uljepšati dan.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori