Will i Jada Smith viđeni zajedno nakon njegovog javnog izvinjenja Chris Rocku
Will i Jada Smith viđeni zajedno nakon njegovog javnog izvinjenja Chris Rocku

Will i Jada Smith viđeni zajedno nakon
njegovog javnog izvinjenja Chris Rocku

Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett-Smith viđeni su kako zajedno napuštaju poznati restoran u Malibuu. Izgleda da je par izgladio odnose, s obzirom da su oboje bili prilično raspoloženi. Podsetimo, Will Smith je pre samo nekoliko dana uputio javno izvinjenje Chris Rocku zbog nemilog događaja na dodeli Oskara. Will i Jada Smith nisu imali istu perspektivu razmišljanja kada je reč o postupku Will Smitha nakon šale komičara na Jadin račun. Njena reakcija i kolutanje očima na dodeli govorili su glasnije od ijedne izgovorene reči.

Profimedia
Profimedia

Princ od Bel-Aira, kako kažu, oseća se kao da mu je pao veliki teret sa leđa nakon što se krajem prošlog meseca u videu javno izvinio američkom komičaru. Na samom početku videa nalazi se tekst sa natpisom Prošao je minut… Međutim, prošlo je skoro šest meseci nakon što je Will Smith na dodeli Oskara izašao na scenu i ošamario komičara Chris Rocka. Svakog skandala, pet, šest meseci dosta. Izgleda da je ovaj vremenski period u knjigama o dobrom marketignu obeležen kao idealno vreme povlačenja i tišine svetskih zvezda nakon nemilih događaja u kojima se nađu.

Da bi se utisak drame dodatno pojačao, Smith je objasnio kako je pokušao da stupi u kontakt sa Chris Rockom. Kako kaže, komičar nije bio spreman na razgovor. Dragi Will, želimo ti da ostaneneš pozitivan. Verujemo da će se Rock kad-tad javiti. They always do. 🙂

Učitati još
Zatvori