Uskoro na ekrane stiže nova sezona serije ‘Dead to me’
Uskoro na ekrane stiže nova sezona serije ‘Dead to me’

Uskoro na ekrane stiže nova sezona
serije ‘Dead to me’

Netflix-ova popularna serija Dead to me uskoro se vraća na male ekrane. Sa ove streaming platforme je stigla potvrda kako će treća, a ujedno i poslednja sezona serije, biti dostupna već od četvrtka, 17. novembra.

Donosimo vam info koji smo do sada uspeli da dobijemo, kao i pretpostavke toga šta nas eventualno čeka kroz novi scenario. Zato vas odmah i na vreme upozoravamo, spoiler alert!

Od poslednjeg emitovanja prošlo je dve ipo godine, kada su obožavatelji svedočili veoma napetoj završnici druge sezone. Naznake onoga što nas čeka u poslednjem nastavku nagovestio je trailer koji možete pogledati u nastavku. Ovo su sjajne vesti za sve one koji su kao fanovi ove serije iščekivali nastavak serije, koja će konačno dobiti svoju treću, finalnu sezonu.

Radujemo se trećoj sezoni jer na vrata vraća dobro poznata lica, pa ćemo tako ponovo imati priliku da vidimo Christinu Applegate i Lindu Cardellini u ulozi najboljih prijateljica Jen Harding i Judy Hale.

Prema najavama, u novoj sezoni serije Dead to me bi trebao da se pojavi i James Marsden, što daje nadu kako je njegov lik Ben preživeo tragičnu automobilsku nesreću. Ipak, nije poznato hoće li nam finalna sezona doneti i konačno priznanje Jenine umešanosti u ubistvo Judy-inog supruga i kako će to eventualno uticati na njihovo prijateljstvo.

Foto:  IMDb

                                                                                                                                                           Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori