Prelistali smo Netflix i HBO: Ovo su platforme na kojima sada gledamo (stare i nove) filmove
Prelistali smo Netflix i HBO: Ovo su platforme na kojima sada gledamo (stare i nove) filmove

Prelistali smo Netflix i HBO: Ovo su platforme na kojima sada gledamo (stare i nove) filmove

Iako su Netflix i HBO pri samom vrhu najpopularnijih streaming platformi, njihov repertoar daleko je od nepresušnog (i najkvalitetnijeg), posebno kada su filmovi u pitanju. Zato predlažemo da date šansu ovim “digitalnim video klubovima”.

MUBI

Zahvaljujući svojoj bogatoj biblioteci filmova iz celog sveta, MUBI je veoma brzo postao naša omiljena stanica kako za upoznavanje poznatih i nagrađivanih ostvarenja, tako i za one uspešna, ali manje poznate naslove. Ova platforma čak nudi i nekolicinu domaćih filmova novijeg datuma, koji su imali svoju festivalsku karijeru, ali ne i komercijalnu distribuciju. Zato je MUBI već poznato mesto mnogim filmofilima, ali i onima koji žele da upoznaju raznovrsnost svetske kinematografije, te njenu bogatu istoriju.

Moj OFF

Moj OFF bismo mogli da nazovemo domaćom verzijom MUBI-ja, koja (po značajno pristupačnijoj ceni) predstavlja vredan izvor filmova, starijeg i novijeg datuma. Ovo je, takođe, jedna od retkih streaming platformi na kojoj možete pogledati gotovo celokupan opus francuske rediteljke Agnes Varde, što je bio jedan od razloga zbog kojih smo mi prvi put pretplatili. A ostali smo korisnici zbog raznovrsne ponude evropskog filma, te programa regionalnih i kontinentalnih festivala koji su ovde dostupni.

SkyShowtime

Za ljubitelje holivudskih blokbastera, SkyShowtime je the place to be. Ovde možete pogledati brojne poznate naslove, među njima i neke od najzvučnijih poslednje godine, poput filma BabylonOsim toga, biblioteka serija je podjednako bogata, pa nema sumnje da ćete ovde naći zabavan i uzbudljiv sadržaj za kojim tragate.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori