Savršen date night za sve ljubitelje filma – Admiral Open Air Cinema
Savršen date night za sve ljubitelje filma – Admiral Open Air Cinema

Savršen date night za sve ljubitelje filma
– Admiral Open Air Cinema

Ukoliko imate zakazan date ali još uvek niste odlučili gde biste želeli da idete – mi imamo predlog za savršen date night! Produženi filmski vikend ispred Galerije i Admiral Open Air Cinema ima zanimljiv repetoar u znaku Leonarda DiCapria i Christophera Nolana. Ove nedelje na repertoaru omiljenog bioskopa na otvorenom nalaze se čak tri filma. U četvrtak 14. jula nas očekuje film Međuzvezdani, u petak film Početak, a u subotu 16. jula film Đangova osveta.

Admiral Open Air Cinema – repertoar za 14, 15 i 16. jul

Prva asocijacija na pomen Leonarda DiCapria i Quentina Tarantina jeste – filmski spektakl. Ovog vikenda (produženog) imaćemo priliku da u Admiral Open Air Cinema pogledamo upravo dva takva takva spektakla u ukupnom trajanju od skoro šest sati. U petak, 15. jula, moći ćemo na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći da uživamo u Tarantinovom vestern spektaklu Đangova osveta, u kome DiCaprio tumači jednu od glavnih uloga. Dok ćemo u petak 15. jula imati priliku da na platnu na Sava Promenadi pogledamo sada već kultni blokbasteri Christophera Nolana u kome se prepliću i naizmenično smenjuju san i java – Početak (Inception). U ovom filmu DiCaprio takođe tumači glavnu ulogu.

Međutim, to nije sve. Ova nedelja rezervisana je i za ljubitelje naučnofantastičnih fimova, koji će na
platnu ispred Galerije u četvrtak, 14. jula, moći da pogledaju ostvarenje Christophera Nolana Međuzvezdani. Jedno je sigurno – još jedan sjajan filmski vikend je pred nama. Nabacite nešto lagano i trendi na sebe, uzmite kokice, ponesite slušalice i uživajte u holivudskim hitovima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Zvuk će se, kao i tokom prethodnih projekcija, emitovati putem aplikacije Listen Everywhere.

Ovonedeljne projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema biće emitovane po sledećem rasporedu. U četvrtak sa početkom u 21h, u petak i subotu sa početkom u 21.30h. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori