‘Purple Hearts’ – trenutno najpopularniji naslov na Netflixu 
‘Purple Hearts’ – trenutno najpopularniji naslov na Netflixu 

‘Purple Hearts’ – trenutno
najpopularniji naslov na Netflixu 

Leto je kao stvoreno za bioskope na otvorenom i romantične filmove. To mogu biti komedije, drame ili tragedije. S boljom polovinom ili članovima porodice, romantika je tačno ono što nam treba. Ljubitelji romantike ovog meseca neće ostati uskraćeni za još jednu šarmantnu ljubavnu priču. Za sve one romantično raspoložene, u nastavku donosimo Netflixov film koji se isplati pogledati.

Netflix se još jednom odlučio na taktiku kvantiteta i zvučnih imena pa je tako i ovog meseca pripremio interesantan filmski repertoar za svačiji ukus. Štaviše, nezavisno od toga da li ste u raspoloženju za simpatičnu romantičnu komediju, napeti triler, dramu ili dokumentarce s intrigantnim ljudskim pričama, na streaming gigantu ovog meseca izlaze noviteti za svaku priliku.

Neočekivana romansa između pevačice i marinca

Najgledaniji film početkom meseca avgusta je ‘Purple Hearts’, niskobudžetna romantična drama koja je od samog pojavljivanja dostigla veliku popularnost. Naime, originalni Netflixov film ‘Purple Hearts’ prikazuje neočekivanu romansu između pevačice i marinca.

‘Purple Hearts’ sa Sofijom Carson i Nicholasom Galitzineom govori o Cassie koja iz interesa stupa u brak sa marincem Lukeom. Budući da Cassie boluje od dijabetrsa, udaje se za njega kako bi iskoristila povlastice države. Kao što to i obično biva u ovakvim filmova, njihova osećanja se u potpunosti promene i oni počnu da se zaljubljuju jedno u drugo.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori